Rabu, 24 Oktober 2012

WOI PENCHACAI SETAN.. APA KORANG TAK NAMPAK MELAYU DIC***PKAN.. BANGSAT... LU KHALID GAGAP..

DI MANA PEMIMPIN YANG DIKATAKAN MENJAGA HAK RAKYAT... WOI PAS.. MANA LU, WOI PKR MANA LU.. PEMIMPIN MELAYU BODOH APA LU ORANG NI.. DEMN IT..

DAN PENCHACAI MACAM BIASA MEREKA AKAN CAKAP, SEMUA INI UMNO YANG BAYAR PAKCIK DAN MAKCIK INI... PUISesi penyerahan memorandum itu disertai dengan perhimpunan aman dihadapan Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Selangor oleh kira-kira 50 bekas peneroka FELDA terbabit. 

Rata-rata bekas peneroka yang berusia sekitar 60-70 tahun itu merayu agar kerajaan negeri supaya memulangkan kembali tanah mereka. Sebelum ini sekitar tahun 1994 seramai 363 orang bekas peneroka FELDA Sg. Buaya telah menubuhkan satu syarikat, Murni Jaya Development Berhad (MJD) bagi menjual dan memajukan tanah mereka.

ps: ayuh melayu.. bangkit kita ajar pkr dan pas masa pru13 nanti.. korang nak tengok hal macam ni berlaku.. mungkin lagi banyak kes-kes rampasan tanah macam ni akan berlaku bila pakatan berkuasa secara mutlak di bumi bertuah ini.. jadi korang nak? ok kalaulah diizinkan Allah BN menang besar.. kita ludah cukup-cukup melayu pertualang yang sanggup gadaikan maruah bangsa dan agama beb.. kita ludah dan muntah kalau boleh kat muka mereka yang lancau suka tengok melayu di aniaya di bumi sendiri... f**k u pakatan.. f**k u..

AJE GILE MOKCIT ABBY NI.. MEREPEK TAK SUDAH-SUDAH...

apa ni apa ni.. erk.. dah semakin ke laut dah apa yang abby cakap ni.. ades.. abby oh abby.. pesanku.. cepat-cepat lah kahwin.. kronik ni.. kalau tak diubat teruk dan dikhuatiri akan mencakar dinding dimalam hari tau.. huh

ps: lagi geram pak-pak parasit paih dengan mokcit abby ni.. huh.. bergetaih..heh

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...