Selasa, 11 Disember 2012

PAS OH PAS.. YANG NI LU TAK MAU TENGOK APA MB KEDAH BUAT??

habis hutan tadahan hujan dibedalkannya malaun hamlau punya pemimpin.. pui.. kerana ada kuasa.. dan nak $$$$$ masuk sebanyak-banyaknya sebelum kalah pru 13 nanti.. so kepimpinan rakus kedah peduli apa bro dengan alam sekitar... dulu tuduh umno macam-macam... so sekarang siapa lagi syaitan dari syaitan? hamlau yang bertopengkan kopiah dan serban... tetapi hati nakkan harta je... malaun sungguh manusia begini.. korang nak pemimpin hamlau macam ni nak jaga negara kita beb? ikhlas la.. aku cakap jahanam bai.. alam sekitar punah.. maruah apatah lagi... FIKIR-FIKIRKAN...


ps: lokasi di tadahan hijau tasik pedu, kedah... punoh punoh... bila banjir salahkan KTM, salahkan kerajaan umno yang puncanya..memang hantu ghayo kan... pui

sumber rakan FB..

KAH KAH KAH!!! INI MEREKA PERCAYA SEBAGAI FAKTA..!!!!! KAH KAH KAH KAH KAH

beb.. jangan le cepat benar ekau percayo dengan berita dalam internet.. keke.. betul ke.. alah sedangkan editing macam gini apa lah sangat beb untuk modal pilihanraya.. wakaka...masalahnya ayat best siap kata ini adalah fakta dan bukan dipolitikkan hahaha... adui adui.. isunya apa nama suratkhabar yang keluarkan stament berita ini? dari mana sumbernya.. kekeke.. senang gile kena kencing... kekekeke....

KORANG NILAIKAN JE LAH KONONNYA INI ADALAH FAKTA BENAR.. JANGAN GELAK TAU.. SEBAB PENCHACAI PERCAYA GILER... HAHAHA..

PS: APA KATA KITA PERCAYA  JE LAH APA YANG DI KOBARKAN STAMENT BERITA INI NAK... JOM JE.. KEKEKE... kang kecik ati lak penchacai.. almaklumlah dah takde modal dah... hahahahahahahaha..

BILA GUNA POPULARITI SEBAGAI JURUFOTO... UNTUK MEMBURUKKAN ROSMAH MANSUR..

aku sebenarnya malas nak komen kat seorang jurufoto power lah kononnya.. dia ni aku perasan kat page dia.. bila dah ramai pengikut dia gunakan untuk burukkan kerajaan.. burukkan pm dan isterinya.. dia ni sembang macam dia hebat manjang... so far aku tengok dia ni macam syok sendiri je.. ye memang betul anda ni jurufoto konon pro.. ada aku kisah.. hahaha...

klik sini merapunya mamat ni klik

ANDA ANALISAKAN GAMBAR INI... tahniah pas, pkr dan dapIG

aku sebenarnya tak mampu nak kata apa.. aku tak mau nak cakap lebih-lebih.. kang penchacai kata.. blog ni pandai-pandai je bagi kesimpulan.. sebab penchacai kata gambar ini ketika ceramah belum start.. dan disabotaj umno haha... dan ramai tak jadi datang sebab malam tu ada bola malaysia lawan thailand.. keke.. ahhhh... yang nyata korang analisakan keadaan sebenar yang terjadi terhadap pakatan... adakah umno yang tak releven atau pakatan yang tak releven.. hehe.. LU PIKIR LAH SENDIRI DER..

ps: alasan selain salahkan umno.. tempat tak sesuai.. penceramah tak jadi datang.. kerusi terlebih susun, salah tarikh.. dan ada 1000 alasan yang penchacai boleh bagi.. hehe... lokasi tidak diketahui.. kerana daku ambil di blog sini.. klik

Shazni dilantik ketua pemuda PH, namun ditentang dalam AMK

 Ketua Pemuda Amanah Shazni Munir Mohd Ithnin dilantik sebagai Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) yang baru. Namun pelantikan itu, yang diput...