Jumaat, 14 Disember 2012

HAHAHA.. SANTAI-SANTAI UNTUK PENCHACAIKU SAYANG... KIH KIH KIH

jangan amek ati.. gurau-gurau.. ala kuci-kuci-kuci..... hehehe..

ps: keh keh keh keh keh keh keh... jangan mara aaaa nanti kena juai..


RAMAI PENCHACAI TEGAR TAK BOLEH TERIMA KAJIAN INI..!!!!

uish.. mana boleh.. tak logik. sebab rakyat semuanya hanya anggap pakatan rakyat je yang bagus tau.. hebat, maksum, terer, power dan paling penting teragung... - lasid, pembantu perubatan (penchacai tegar yang memberi komen tentang kajian ini)

Majoriti belia berumur antara 17 hingga 35 tahun di negara ini menyatakan rasa puas hati dan berikrar menyokong hala tuju yang dibawa kerajaan Barisan Nasional (BN) ketika ini.

Perkara itu didedahkan The Asia Foundation menerusi kaji selidik terbaharu mereka ke atas 2,012 belia seluruh negara termasuk di Sabah dan Sarawak untuk tempoh April hingga Jun lalu.

Wakil negara The Asia Foundation, Anthea Mulakala berkata, kajian yang bertujuan mengetahui pandangan belia terhadap negara itu mendapati, sebanyak 48 peratus daripada mereka meletakkan kepercayaan Malaysia sedang bergerak ke arah yang betul manakala 88 peratus belia dari Sarawak pula lebih optimis terhadap hala tuju negara.

"Faktor ekonomi yang stabil, aman dan harmoni, kemajuan teknologi, peluang pekerjaan dan kaedah menangani jenayah yang lebih baik adalah punca utama sejumlah 58 peratus belia bersetuju kerajaan hari ini adalah yang terbaik

ps: diorang sang penchacai kalaulah pru13 nanti pakatan kalah pun mereka takan percaya.. mereka mesti tuduh rakyat dah dibayar umno.. hehehe... siallah..

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...