Ahad, 23 Disember 2012

MEMANG KEPARAT ORANG MURTAD CAMNI!!!

APA PENDAPAT KORANG DENGAN POMPUAN INI ADAKAH DIA BANYAK SANGAT MAKAN BA KUT TEH, BABI TOMYAM, BABI PANGGANG, ITIK COCOK, HEMPEDU BABI GORENG DI GATAH CECAH CILI SOS HARI-HARI?

si murtad ini harus di pancung kalau boleh sebab keterlaluan menghina agama Islam dan Nabi Muhammad Nabi junjungan kita sesuka hati dia jer.. apakah mak bapak dia tak sedar ke anak dia ni jadi hamlau camni.. pui..

KURANG AJAR KURANG AJAR... HUH

sila klik gambar untuk view besar

KERANA DENDAM KESUMAT KAT UMNO.. NIK AZIZ KATA YESS KEPADA KIASU!!!

kadang-kadang gua tak faham, pemikiran apalah yang dia bawa, orang yang tak ikut pas semua salah, tak betul.. mungkin dap jer yang bagus... cina kiasu yang anti melayu jer bagus... orang melayu yang sokong umno, tak Islamik.. semua mereka sesat..!!!

JADI BEGINI  KERANA APA BEB? SENANG JE, KERANA DENDAM KESUMAT TERAMAT SANGAT KAT UMNO... TU YANG JADI CAM TU TU...HUH..


ps: lupakah kita bekas pm singapura ini masa nakkan sokongan melayu, semua melayu kat sana terpesona dan sekarang apa jadi melayu kat sana?.. semua tak ambil heran apa jadi kat orang melayu kat sana kan.....memang le orang nampak orang singapura mewah.. tetapi kuasa...melayu hanya bangsa kelas ke-3 jer!!! pas pas kembalilah kau kesedaran.. sebab kalau pas kuat dalam pakatan itu lain cerita ini alahai... setakat pis pus jer beb... rosak-rosak orang melayu kalau tak sedar-sedar...

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...