Khamis, 27 Disember 2012

LAIN KALI BERLAKONLAH REAL SIKIT BANG!!!!

hihihi, kan dah kantoi, lainkali berlakon tu biarlah nampak real dan sadis.. ini tak sampai lama mana pun dah terkantoi... keke.. buatlah lakonan kena jerut leher ke... kena ikat kaki dan badan terbalik ker... tak pun kena ikat kaki dan tangan lepas tu diletak dalam guni ker.. baru lah trill dan percayalah akan ada ramai yang akan terbeliak mata... tau ka... keh keh keh.. nak lagi sadis berlakonlah letak sirap satu badan.. lumurkan kat baju nampak macam darah sikit.. barulah ramai jadi histeria tau... so penchacai cuba lagi ye.. HAHAHAHA..

ala kesiannya pechacai ni... kuci-kuci.. kena ikat ye... aloh aloh...

TEMERLOH: PAS Kawasan Maran hari ini tampil menafikan sebuah berita yang dilaporkan akhbar Sinar Harian berkaitan keganasan terhadap seorang peserta Kembara Oren Selamatkan Felda di Felda Kampung Awah baru-baru ini.

Timbalan Yang Dipetua PAS Kawasan Maran, Hasnan Harun, yang merujuk laporan akhbar Sinar Harian Edisi Pahang 25 Disember lalu di bawah tajuk “PAS Berang Noraza diikat”, berkata insiden berkenaan sebenarnya tiada kaitan dengan Kembara Oren.

“Sehubungan dengan itu pihak kami menafikan sumber berita tersebut datang daripada PAS Maran dan tiada sebarang kejadian tangkapan yang berlaku ketika konvoi sampai di Felda Kg Awah sepertimana yang dilaporkan oleh akhbar berkenaan.

“PAS Kawasan Maran juga menafikan sumber-sumber berita lain yang turut menyiarkan insiden seorang peserta konvoi di tangkap dan diikat  pada hari tersebut di Felda Kg Awah,” katanya dalam sidang media bersama AJK PAS Maran dan penduduk Felda Kampung Awah.

ps: bila idea-idea nak mengenakan kerajaan bn dah tumpo kata orang perak... inilah jadinya.. hehe.. ai macam-macam pesen pakatan jinraun kan.. haha

DAH INI PULAK MAINAN PENCHACAI KAT FACEBOOK DAN BLOG, ADES!!!!

almaklumlah modal untuk pilihanraya dah semakin kongsoi, malah lagi pening dengan isu tanah yang digadai untuk cina dap tu... wah wah.. kemain penchacai, atuk nik ajiz pun tak kata apa.. depa pulak yang lebih, katanya... nik aziz lagi zuhud sebab melawat kawasan banjir dengan menggunakan bot je.. nak dibandingkan dengan najib yang guna kapal terbang.... ai ce ce... tak perlulah membezakan.. sampai nak ajak orang kutuk mutuk... musibah melanda kita sama-sama bantu orang yang dalam kesusahan kerana banjir... ini tidak, siang malam semua nak dipolitikkan... agak-agaknya penchacai jebon dah tak de modal sangat ke... ek ek.. haha... ai macam-macam politik malaysia ni... huh

ps: ye la atuk je la power, atuk je le yang buat kerja, zuhud kompom masuk syurga, orang lain semua masuk neraka sebab sokong umno... ye la.. ye la...

[Hot!] Jangan anggap PN kerajaan yang lemah – Razali

 KUALA LUMPUR – Jangan menganggap Perikatan Nasional (PN) sebagai satu kerajaan yang lemah atau tidak berwibawa. Ini kerana kerajaan PN tela...