Isnin, 25 Februari 2013

DEMI PUTRAJAYA!!! DANA SUDAH DISALURKAN!! tahniah pekakas dap!!! yes yes yes

patutlah ramai pak maun dok senyum sorang-sorang dekat kedai kopi, sambil hisap rokok dengan gaya seorang yang mengelamun ke awangan, sambil hirup kopi dengan gaya seorang yang akan jadi kaya!!!!... oho.. patutlah ada trailer baru.. setiap parti ada trailer untuk bawa geng-geng pekakas dap keseluruh malaysia buat ceramah fitnah, giler gempak siut!!!!!

patutlah dengan selamba nik aziz kutuk penerima br1m ibarat ayam dan lembu dapat dedak.. hahaha.. oooo... patutlah makin ramai penyebar fitnah kat alam maya ni... patutlah.. dana dah disalurkan dah..

YES
YES
YES

kaya, kaya, kaya... kalau dapat putrajaya, pekakas-pekakas dap ini akan dapat lagi habuan.. wahh... mana tak gila babas diaorang menyerang dengan membuat cerita fitnah, burukkan umno/bn dengan cerita persepsi.. wahh.... gila hebat diaorang ni.. patutlah bukan main syok diaorang sekarang ni.. muahahaha...1. 27 June 2011, Ambiga Sreenevesan memberitahu Bersih menerima dana dari dua organisasi Amerika, iaitu National Democratic Institute (NDI) and Open Society Institute (OSI). OSI juga membiayai Amnesty International dan Human Rights Watch.

2. Hayati kata-kata dari Alan Weinstein:-
“A lot of what we (NED) do was done 25 years ago covertly by the CIA.” The National Endowment for Democracy receives its funding entirely through an annual allocation of funds from the United States Congress within the budget of the development assistance agency USAID, a branch of the US State Department.

3. NED berjaya memanipulasi pilihanraya di Nicaragua (1990), Mongolia (1996), Bulgaria (1990) & Albania (1991 & 1992) termasuk mencaturkan Perdana Menteri Slovakia (2002) yang tidak seiring dengan Amerika serta membiayai SEPENUHnya usaha-usaha pembangkang untuk menggulingkan Presiden Hugo Chavez. 

4. National Endowment for Democracy membiayai operasi Malaysiakini sebanyak USD100,000 (RM 317,260). dan SUARAM USD90,000 (RM285, 516). Premesh Chandran, Malaysiakini CEO, merupakan Grantee untuk Open Society Foundations dan melancarkan Malaysiakini dengan dana gran awal sebanyak $100,000 di Bangkok-based Southeast Asian Press Alliance (SEAPA). 

5. Penerima bantuan NED yang signifikan di Malaysia adalah International Republican Institute (IRI), USD802,122 (RM 2,544,670) DAN DITUGASKAN untuk "bekerja bersama-sama Kerajaan Penang & Selangor". 

6. International Repubican Institut (IRI USA) menyediakan bantuan teknikal, latihan, rundingcara kepada parti-parti politik untuk membina kemahiran-kemahiran terpilih dan pengetahuan. Ianya akan disusuli dengan bengkel kepada moderator-moderator parti (pemudahcara) untuk melatih rekrut-rekrut baru parti.

7. Los Angeles Times (Dec 2011) menulis; "Selepas Hosni Mubarak digulingkan, pihak keselamatan Mesir perlu mendapatkan khidmat nasihat rundingcara keselamatan Negara dari suatu kumpulan "international human rights groups) untuk DRAFT apa sahaja hal ehwal keselamatan, dasar dan Perlembagaan.

8. Reuters melaporkan ; "Perlembagaan Mesir digubal oleh Arabic network for Human Rights Information yang dibiayai oleh George Soros melalui Open Society Institute dan National Endowment for Democracy." dan ;-
". . . .the conduct of foreign nations and their relationship with opposition organizations and civil society groups is incompatible within any authentic democratic framework".

9. Dalam konteks Malaysia, Anwar Ibrahim dipercayai mempunyai hubungan yang SANGAT RAPAT dengan Elizabeth Cheney (anak perempuan Dick Cheney). Ianya amat merbahaya kepada Malaysia sekiranya beliau berjaya menjadi Perdana Menteri.

10. Malaysia dinasihatkan supaya mencontohi Presiden Vladimir Putin supaya memperketatkan perundangan berhubung pengoperasian & pembiayaan NGO terutama yang berhubung kait dengan agensi dan badan luar negara. 

ps: ni serius dah tak kisah apa dah ni.. main sebat je walau dana itu dari kafir.. apa nak kisah, matlamat adalah ke putrajaya.. ingat.. putrajaya... YES YES YES... selamat kena jual melayu.. yes yes yes...

klik sini talk with hand

2 ulasan:

  1. Fuyyoooo....walaweiiii, byk tuuuu, boleh le kita sama2 bayar hutang negara yg TRILION-TRILION tu...ekekekeke

    ble beli enjin jet baru, kapal selam baru, lembu baru..ermmmm bli bini barupun boleee....muahahaha

    BalasPadam
  2. pttlah kemain senyum je pekakas dap geng muahahaaha..

    BalasPadam

VERSI PENUH VIDEO INTIM IRAS MENTERI KINI DIMUAT NAIK KE LAMAN WEB LUCAH #viralhancing

Klip itu dipercayai rakaman penuh yang memaparkan video dua lelaki berbogel dan melakukan aksi intim yang tersebar sebelum ini. Sebuah ...