Selasa, 5 Februari 2013

WTF?? POSTER YANG KREATIF, hahaha.. jom tengok..






















ps: wtf tullah hahaha.. kreatif tul...

sumber penpatah.blogspot.com

4 ulasan:

  1. Patut bubuh wajah Bro Anwar KANTOI masa videonya bersama CHINA DOLL terbongkar. W.T.F im famous hehehe

    BalasPadam
  2. Bro Anwar cakap C.I.F.U.T ....WTF LIWAT???

    BalasPadam
  3. Sekolah , Jalan raya , Hospital , Masjid , Rumah PPRT , Tadika KEMAS , Klinik 1Malaysia , Balai Polis dan lain2. Dibina oleh Kerajaan dgn menggunakan DUIT RAKYAT dan DUIT HASIL BUMI Malaysia.

    Pls Take Note !

    Duit or MONEY or DUIT RAKYAT or DUIT HASIL BUMI Malaysia tak menghasilkan semua itu.

    I'M BOSS AND YOUR PENCACAI

    Pls Take Note. !

    Ni gua ambil dari rakan facebook, sila sebarkan kalu ada buat statement bodoh macam tu. WTF punya statemnet. TQ

    BalasPadam
  4. Bila anuar nak tersungkur nie??

    BalasPadam

Pakatan sangat yakin akan menang besar di Tanjung Piai, rakyat tetap memilih kami, bukan BN

Nampaknya PH sedang menggunakan gear terakhir untuk meyakinkan kepada semua jentera mereka yang lemau kerana kurangnya orang hadir ke cerama...