Jumaat, 5 April 2013

ADAKAH PERTUALANG DALAM BN MASA PRU12 DULU NAK DIANGKAT KEMBALI???

KEPADA DATO SRI NAJIB BIN RAZAK...

KEPADA KETUA-KETUA ATASAN, FIKIRKAN.. SEBAB KERANA SILAP PERCATURAN ANDA SEMUA, SALAH MEMILIH CALON BN NANTI.. LIHAT DENGAN MATA HATI KERANA ORANG-ORANG PJS, TERUTAMA TAMAN MEDAN DAH TAU SIAPA YANG SELALU TURUN PADANG DAN BANYAK MEMBANTU RAKYAT SANA... TAMAN MEDAN BOLEH MENJADI KAWASAN BOLEH MENANG BESAR UNTUK BN!! JANGAN SALAH PILIH CALON...

ceritanya
TAK PATUT LETAK ORANG YANG BERANGAN JADI CALON DAN SEMUA TAU SIAPA DIA, MALAH DIKATAKAN MASA PRU12 DULU MEMBANTU PIHAK PKR UNTUK MENANG DI TAMAN MEDAN???? ADAKAH LAYAK MANUSIA TERSEBUT MENJADI CALON BOLEH MENANG DI TAMAN MEDAN????

JANGAN SALAH PILIH DATO SRI...

TETAPI KESILAPAN ORANG ATASAN MELETAK ORANG YANG TAK PATUT JADI CALON DI TAMAN MEDAN... AKU RISAU AKAN ADA UNDI PROTEST NANTI... DENGARLAH DENYUT NADI RAKYAT..


Suara DUN N33 Taman Medan @NajibRazak HARAP MENDENGAR!!!

3 ulasan:

 1. Pastikan dato sri najib dimaklumkan segera sebelum terlambat, jangan menceceh kat sini je.. terus maklumkan.-

  kerusiroda

  BalasPadam
 2. KALAU DAH BETUL-BETUL "TAUBAT" APA SALAHNYA. POKOK PANGKAL NAWAITU. KALAU IKHLAS APA SALAHNYA. TAPI INGAT ALLAH MAHA MENGETAHUI "LINTASAN DI HATI SESEORANG" KITA MANUSIA TIDAK TAHU. JADI JANGAN AMALKAN SIKAP BERPATAH ARANG ATAU BERKERAT ROTAN.

  BalasPadam
 3. Tapi ramai lagi yang kesetiaan nya tak mudah tergugat...Kalau dah taubat tu bagus lah dan lebih elok membantu dari mengganggu.

  BalasPadam

SAYA PELIK GST MANSUH, HARGA BARANG MAHAL, KOS MELAMBUNG KATA PM #viralhancing

Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad semalam melahirkan rasa hairan apabila setelah GST dihapuskan, kos terus meningkat, tidak seperti ya...