Selasa, 2 April 2013

bukti tergempar!!! memang najib terlibat???

strategi ini best apa, beli orang, demi menyelamatkan karier politik dia beb!! kalau dapat malaysia ni, simpanan pun ada lebih beratus-ratus billion, bayangkanlah dia dah jadi pm.. tak ke kaya siapa yang bekerja keras demi cita-cita dia tu, maruah... tolak ketepi dulu yang penting fulus.. murka Tuhan, tak pe kita sama-sama kena nanti.. janji dapat enjoy dengan duit yang akan disalurkan kepada mereka-mereka yang dayus... so apa dehal...

kaya, kaya kaya... indahnya duniawi... hurms.... 

strategi ke-6, dah tentu cara ini berkesan untuk meranapkan bn.. jadi tak mengapa pun keluar beratus juta dulu.. asalkan matlamat tu terlaksana... ohhh duniawi... syoknya...


BITCH PLEASE.. hehe

 KITA DI JUAL SEPENUHNYA, TAHNIAH!!! keh keh keh keh..

2 ulasan:

  1. ANUWAR KENE CHEK MATE BROO...PR BAKAL LENYAP INSYALLAH HUHUHUHU

    BalasPadam

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...