Rabu, 17 April 2013

[aku janji] jom lihat senarai janji pasti ditepati oleh barisan nasional di selangor!!!

harap rakyat dapat memberi mandat kepada barisan nasional.. dan harap rakyat berfikir pakatan rakyat hanyalah satu entiti perosak negara...

SATU KELUARGA MENGUNDI BN...

Barisan Nasional Selangor mengumumkan 56 AkuJanji ('Manifesto') BN Selangor sempena Pilihanraya Umum 13 ini yang dilancarkan sebentar tadi.

56 AkuJanji BN Selangor ini meliputi tujuh aspek pokok utama termasuk masa depan lebih cerah, masyarakat lebih prihatin, kualiti kehidupan lebih selamat dan sejahtera, dan perumahan mampu milik selain turut meletakkan usaha untuk menjadikan Selangor lebih inovatif, Selangor lebih progresif dan Selangor lebih mesra alam.

Pelancaran AkuJanji BN itu dirasmikan Perdana Menteri merangkap Pengerusi BN Selangor turut dihadiri beberapa pemimpin kanan BN Selangor.

team media selangor

2 ulasan:

 1. aku harap tak adalah manifesto macam Pakatan Haram yang gila dan boleh membangkrapkan negeri. Tindakan memberikan air secara percuma kepada rakyat adalah bangang, bodoh dan tidak bertamaddun.

  BN perlu memastikan manifesto ini tidak mengandungi terma seperti yang di atas. Hanya Pakatan Haram yang bangang berjanji memberikan air secara percuma. Negeri boleh bangkerap. Hanya BN yang mampu memberikan kesejahteraan kepada rakyat meskipun tiada pemberian air percuma.

  BN tidak akan sesekali meniru manifesto Pakatan Haram. Rakyat Tetap Didahulukan

  Selamat berjuang dan kemenangan untuk calon BN


  BalasPadam
  Balasan
  1. Beri air percuma belum tentu boleh bangkrap, tapi berilah pada mereka yang berhak, ini SEMUA orang kaya pun boleh menikmati subsidi air percuma, SEGELINTIR orang miskin yang duduk flat kene tukar ke meter individu dulu baru layak dapat. Itu bukan konsep keadilan yang diperjuangkan.

   Dah la tu, kualiti air yang dapat pula kadang-kadang tidak bersih seperti air karat. Kawan aku terpaksa buka paip dan buang air yang berkarat tu selama dua minit, baru ditadah yang seterusnya untuk basuh baju kameja putih/cerah. Jika tidak, faham-faham sendiri la....

   Ada sesetengah tempat pula, bekalan air selalu terganggu dan yang paling menyedihkan apabila penduduk flat yang berbelas tingkat terpaksa turun mengambil air dari lori tangki yang menunggu dibawah flat. Begitu menyusahkan, kalau dulu perkara seperti ini begitu jarang berlaku, tapi kini di Selangor perkara ini dah menjadi kerap.

   Rakyat sanggup membayar lebih jika kualiti air bagus dan penyaluran air yang sempurna. Faedah yang rakyat dari pemberian air 20m3 percuma hanya sedikit je... yang banyak hanyalah MASALAH DEMI MASALAH...!!!!!

   Padam

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...