Rabu, 17 April 2013

khalid samad tak tidur malam kerana zul nordin!!!

AMBIL OBAT BRO... barulah buku bertemu dengan ruas... baru anda faham apa itu pertarungan sengit... yihaa.. terbaek zul nordin.. kita ajar puak-puak pemusnah negara ini, kita nyahkan mereka di pru 13 nanti...

fight!!! fight!!!


zul nordin vs khalid samad di shah alam....

ps: mereka merendah-rendah kan bn kerana bn dah tak releven.. tetapi aku cukup yakin di pru13 nanti siapakah yang dah tak releven????

8 ulasan:

 1. *

  *

  *

  YBhg Datuk Zulkifli Noordin. 
  Pertama sekali alhamdulillah Syukur kehadrat illahi YB-DZN telah dapat mengenal pasti Intan dari Kaca. Harum dan busuk. Cantik dan buruk. Wajah Asli atau wajah bertopeng.

  Perjuangan YB-DZN bermula dari titik noktah ini...Di Parlimen P108. Sokongan untuk YB-DZN bukan sahaja kerana YB-DZN bertukar warna baju, bukan juga kerana YB-DZN seorang peguam yang berkaliber TETAPI kerana YB-DZN mampu meniup semangat juang Barisan Nasional bersama dengan Warfare Drum @ Gendang Perang. 

  Selangor amnya & Shah Alam khasnya sudah lama tidak mendengar paluan semangat Gendang Perang @ Warfare Beat. YB-DZN adalah orang yang mampu merobek-robek Pakatan Haram ini di Shah Alam. 

  P108 -N40 Khalid Samad @ Khalid Gereja  & Yaakop Sapari @ Dr Kaldai PKR merupakan "sekupang tak guna" - sia-sia undi  kepada mereka yang memangkah kuda-kayu ini. Dua orang ini tiada KPI yang hendak di tunjukan kepada rakyat Shah Alam. Pergi kencing di Segambutlah depan rumah Anwar. Orang Shah Alam kena tipu bulat-bulat, kotak kotak & tiga segi.

  Segala apa kelemahan serta keKuda-Kayuan mereka Pakatan Haram tak guna ini untuk Shah Alam - hendaklah tuan YB-DZN perbaiki dan perelokan lagi. Bina asas yang kukuh untuk BN bertapak kuat di Selangor. Insyallah.


  2. Bila tuan YB-DZN menang kawasan P108 Kota Anggerik ini - mohon hapuskan apa yang diberi nama MPP Zon Kuda Kayu ini - yang merupakan manusia yang memicit telur sambil layar internet. Rasanya kalau di audit belanjawan mereka mungkin ada yang akan berhijrah ke Sulu. 

  3. Saya amat yakin akan kemenangan untuk BN di Selangor. Rakyat sudah jelak dan bosan Masjid dan Surau dijadikan pentas pemasaran ideologi kotor lagi sonsang PAS serta PKR. Mereka telah meliwat tempat ibadat dengan fitnah, cacian, makian, kebodohan tahan infinity kepada manusia " an insult to the intelligence". Maki hamun, carut mencarut adalah budaya PAS dalam Masjid yang berselundung di sebalik tajuk Tazkirah, Ceramah Ugama, Majlis Ilmu dsb. Solat Isya jadi lambat dik kerana Tazkirah carut mencarut serta penyampaian ceramah bagaikan marah, tengking serta suara sumbang.

   Tuan YB-DZN hendaklah juga menjaga mulut-mulut busuk dari mencerca Istana seperti yang di lakukan oleh Kuda-Kayu PKR seolah olah mereka ini pandai sangat. Sakit hati sesangat pada Taman Sri Muda punya kuda kayu samdol tu.

  4. Tuan YB-DZN juga hendaklah lihat dan periksa semula semua akaun Masjid dan Surau yang di kuasai oleh puak busuk ini. Saya khuatir akan ada beberapa butir telur busuk akan disorokan didalam laci akaun yang tidak bertauliah. Biar mereka mengeletar cirit dalam seluar. 


  Sekali lagi tahniah untuk semua warna BN untuk merampas semula Selangor.
  Individu nama tidak penting - yang penting semangat setia kawan semangat juang  untuk mengembalikan Selangor kepada yang deserved Barisan Nasional. Dari titik noktah ini kita bina Barisan Nasional @ UMNO yang kuat memperjuangkan  Islam dengan cara berhemah dan tertip - bukan budaya jalanan yang merosakan.

  *

  *

  *


  BalasPadam
 2. Ulama ramai masuk UMNO, artis ramai masuk PAS, ni petanda apa? BN pasti menang! Magni nominis umbra - Under the shadow of a great name

  BalasPadam
  Balasan
  1. artis pun ramai masuk BN. Jangan nak perlekehkan sumbangan artis. Tolong cakap ikut fakta.

   Kami akan membantu BN bagi kemenangan di PRU ini.


   -Member Bandi Amuk dan Ayai Illusi
   Johor Mari

   Padam
  2. Mana ada Ulamak masuk UMNO yang berserban menyerti UMNO hanya pengikut-pengikut Tabliq dan serpihan ArQam ..Ulamak konon...piirahhh..!!

   Padam
 3. mimpi ajerlah demme...ZN tu mahluk perosak dan kalau hang pa nak tau mangkuk nie dulu ajk masjid jamek Kl, lepas kena pecat batang hidung pung tak nampak... UMNO akan rosak dan punah dek kerana menjemput mamat yang tidak ada penderian ini bertanding atas lambang BN...

  BalasPadam
  Balasan

  1. Wahai Tanpa Nama17 April 2013 11:44 PG.

   DZN tidak menjual Kalimah Allah macam puak yang ko puja.

   DZN nampak apa yang ko tak nampak dalam hala Rumah Tangga pincang Pakatan Haram.

   DZN merupakan seorang yang sekeras-kerasnya melawan Isu Murtad Lina Joy.

   DZN tidak sokong LGBT seperti mana puak puak ko Pakatan haram sokong.

   DZN tidak ada skandal Seluar Dalam Besar, Ice Cream Jamban, Liwat terkam mahasiswa, Cium Burit Normah, Tunjuk Hutan Simpanan Bukit Lanjan, Skandal Pulau Pinang, bawa lari duit Masjid, hobi Batu Asas, Mengkafirkan Orang, penjaga nama orang ke Syorga dan segala bijak pandai Fatwa Chap Ayam.

   Bilo kepala ko telah di penuhi oleh pepejal IWK - maka inilah standard komen yang dapat. Sekolah pun tak tinggi.

   Thaniah kerana memperbodohkan diri sendiri.

   Padam
  2. Lagu sewaktu DZN masih jahil dan bodoh bila bersama Pakatan Haram

   Semoga menjadi pengajaran kepada semua

   http://www.youtube.com/watch?v=_0zvHCEYBPY

   Padam
 4. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
  Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
  Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
  Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

  SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

  BalasPadam

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...