Khamis, 23 Mei 2013

ini lah masanya membersihkan MALAYSIA YANG SEBENAR!! TAHNIAH PDRM!!

bila anda sebut pasal keangkuhan, bila anda sebut pasal terlalu bongkak, yup ini masanya membersihkan malaysia dari anasir perosak yang merosakkan, kaki hasut, kata kerajaan zalim tetapi mentedaghah, hidup senang lenang, pergi mana suka, kalau menghasut untuk menjatuhkan kerajaan kerana kononnya kerajaan tipu, itu sudah melampau.. nak ajak orang taksub memberontak demi seorang insan yang dilatih zionis? sudah-sudahlah, sampai sekarang bukti penipuan pilihanraya tidak dapat ditunjukkan oleh pr.. jadi TAHNIAH BUAT KDN, KERANA INI LAH MASANYA BERKERAS, LEMBUT-LEMBUT SUDAH BERAKHIR, KASI MUKA, TAPAK KASUT DIA BAGI DEKAT NEGARA, INGAT NEGARA NI MAK BAPAK DIA YANG PUNYA....

ingat logo ini? yeargh, logo kebangkitan rakyat menolak keharamjadah puak-puak perosak negara.. 

ps: tian chua, chegu bard, tamrin, dan terbaru dengar kata mr anuar ibrahim pun kena tangkap (bang non pun dah kena tangkap ker?) kerana hasutan untuk mengulingkan kerajaan ahad ini... erm.. bersihkan malaysia dari perosak-perosak ini... tahniah pdrm!!

5 ulasan:

 1. Jika benar, tahniah PDRM!Sekalung bunga utk keberanian Ketua Polis Negara.

  BalasPadam
 2. Please.. no more talk, we want u to act only

  BalasPadam
 3. Depa selalu puji Spore,sekarang Msia buat macam Spore,padan muka.Lepas ini Kjaan patut saman saja hingga bangkrap pada Ahli Politik yang membuat tuduhan tidak berasas.Well done KDN.

  BalasPadam
 4. KDN TELH SERAHKAN KUASA KEPADA KPN TS KHALID UNTUK TANGANI SEGALA MASALLAH DALAM NEGARA SEKARANG TERUTAMA PUAK PEMBAKANG YG HARI HARI MENGHASUT RAKYAT UNTUK GULINGKAN KERAJAAN UNTUK ANUAR RAKYAT SUDAH MUAK DENGAN PERMAINAN POLITIK KOTOR ANUAR DIHARAP PDRM BERTEGAS DALAM HAL INI LAGI LAMA DIBIARKAN LAGI LEMAK MEREKA MENGHASUT RAKYAT MUKING MEREKA INGAT PDRM TAKUT PADA MEREKA SEKARANG TANGKAPAN DEMI TANGKAPAN AKAN DILAKUKAN KEPADA PENGHASUT RAKYAT DAN MEMBUAT ONA DALAM NEGARA.

  BalasPadam
 5. yes!!! PDRM mesti bertindak. kami sudah menyampah dengan tindak-tanduk pembangkang yang anggap negara ini macam mak bapak dorang yang punya!

  BalasPadam

MB Perak selamba 'sound' Bersatu, jangan curi ahli dan bertanding tempat UMNO

 UMNO Perak akan mempertahankan kerusi-kerusi tradisi miliknya pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) nanti sambil mengharapkan gandingan d...