Jumaat, 3 Mei 2013

kejahatan mereka di senyapkan oleh tangan ghaib? isu dumc yang terbongkar!


Menurut portal Keldaian Anwar, Nik Nazmi Nik Ahmad terpaksa membuat laporan polis kononnya pendedahan yang dibuat oleh beberapa blogger UMNO dengan menyiarkan surat dari Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) adalah palsu. Ini kerana rakyat mula syak sesuatu apabila Gereja yang diberitakan akan disita tiba-tiba dibatalkan.

Pakatan Rakyat sudah mula risau rancangan mereka bagi mempertahankan perlakuan gereja dapat diketahui umum.Surat itu mendedahkan bukti campurtangan pimpinan tertinggi Pakatan Rakyat, Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad yang mengarahkan pembatalan penyitaan gereja DUMC.

Jika surat itu tidak benar masakan rakyat boleh tahu pembinaan gereja DUMC itu adalah haram.

Sebelum Nik Nazmi hendak buat laporan Polis, terlebih dahulu cerminkan diri sendiri samada perkara itu benar atau salah jangan membuang pahala dalam bulan puasa dengan melakukan perkara yang tidak mendatangkan faedah demi mempertahankan Gereja DUMC

Satu lagi fitnah yang dilemparkan oleh Nik Nazmi ialah blogger UMNO dibayar untuk melakukan perkara ini ternyata fitnah, dia seharusnya memohon maaf demi menjaga puasanya.

Hanya orang yang dibayar sahaja akan mengganggap orang lain juga dibayar.

sumber
klik sini

ps: bongkar dan bongkar!! nama nik nazmi juga naik, tolak pkr!!

5 ulasan:

 1. Salah sorang blogger UMNO yang dibayar adalah Headbomb.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saah seorang blogger pr yang dikeldaikan adalah milo suam

   Padam
 2. Inilah kejahatan Pakatan Haram.. bila pendedahan dibuat mereka akan tuduh palsu dan dibayar.. mereka dihantui oleh sifat buruk mereka sendiri.. menggila mengatakan pengundi hantu.. merekalah hantu dan iblis!

  UBAH dr KEJAHATAN kpd KEBAIKAN..

  UNDI BN Insya Allah selamat!

  BalasPadam
 3. Saya menerima risalah propa PKR diedarkan ke rumah, cetakan berkualiti tinggi, macam-macam risalah menunjukkan mereka memakai wang yang banyak untk kempen. Dari mana datang wang banyak mengalahkan BN?

  Risalah perkauman dan anti Syed Mokhtar Al-Bukhari sengaja dicetak dlm bahasa Cina dan Melayu supaya bangsa CINA ultra racist dan bencikan Melayu melalui Syed Mokhtar.

  Paling jahat risalh PKR highlight kan ROTO GARDENIA sbg bukti kronism UMNO? apakah jenis khianat PKR ini, tergamak fitnah jahat, roti itu bisnes, dn milik org Islam, hak masing2 untuk beli dan apa kaitan pemilikan Gardenia dgn rasuah?

  PKR tidak pula selak masuk penguasaan taikon2 Cina DAP dlm ekonomi Malaysia?

  Inilah bangsa pengkhianat Pakatan Rakyat yg akan dilaknat Allah Ta'ala.

  Mereka berkerja untuk iblis dan syaitan.. bukan untuk kebaikan!

  TUMBANGLAH PKR PAKATAN RAKYAT! Aminn

  BalasPadam
  Balasan
  1. Boleh jelaskan siapa taikun dalam DAP yang menguasai ekonomi negara?

   Padam

Shazni dilantik ketua pemuda PH, namun ditentang dalam AMK

 Ketua Pemuda Amanah Shazni Munir Mohd Ithnin dilantik sebagai Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) yang baru. Namun pelantikan itu, yang diput...