Isnin, 3 Jun 2013

apa kata anda? klinik bersalin di negara india!!

bersyukurlah wahai rakyat malaysia, kerana dikurniakan Allah dengan membenarkan kamu semua dilahirkan di malaysia, bayangkan kamu semua ini lahir ni lokasi ini, apa kata anda..

bersyukurlah juga kerana mempunyai kerajaan yang menjaga kebajikan rakyatnya, di hospital kerajaan kita bayar hanya rm1 je, kalau wad bersalin pun, kalau paling mahal pun rm100 camtu lah ikut kelas berapa isteri anda di letakkan. semua mampulah. itulah bagusnya kalau sedar kebajikan kerajaan malaysia terhadap rakyatnya. itu kalau orang yang reti makna bersyukurlah.

negara lain? nak bersalin pun sedih je keadaannya, camne pun itulah pengorbanan seorang wanita melahirkan kita semua di muka bumi Allah ini, sayangi ibu anda!!

antara gambar klinik bersalin di india!!
ps: kesian :(

sumber penpatahblogspot.com

1 ulasan:

  1. Kt Malaysia rakyat ramai yg tak beryukur. Kemudahan percuman mewah dan lengkap. Takpernah rasa terima kasih pada kerajaan, sikit2 rasuah.. jika kerajaan rasuah jgn haraplah kita dpt rasa nikmat makmur.

    Alhamdulillah.

    BalasPadam

'Malas layan, PRU14 pun ahli MIC tak sokong PAS, mereka undi PH'

 Menteri Besar Kedah, Muhammad Sanusi Md Nor berkata, dia enggan melayan kenyataan pemimpin MIC termasuk amaran parti itu yang tidak akan me...