Khamis, 13 Jun 2013

[teruja] filem world war z lakonan brad pit jun ini!! wow

hehe

dah macam blog hibure bulak ye.. kekeke.. ala apasalahnya selit-selit hiburan, ok bercerita tentang filem ini, biasalah kalau zomba banyak sangat filemnya, tapi kali ni tak tau apa storyline world war z ni, tunggu jelah tayangan dia, kita serbu.. jangan lepas tengok filem ni ada pulak yang jadi zomba!!

bulan jun ni banyak filem pecah panggung.. sangat suka.. yum yum






ps: suke suke.. haha

Tiada ulasan:

Catat Komen

Najib 'tarbi' kerajaan PN kerana tidak mampu menjaga warganya sendiri yang jatuh sakit

  Memang itulah yang terjadi, mengapa Najib kritik lantang dengan kerajaan PN sekarang ini? Puncanya kerna mereka cara mereka menyelesaikan ...