Ahad, 2 Jun 2013

iklan cuci rumah yang paling bhagal!!

haha..

ni mesti orang asing ni, mau cuci ruma.. haha.. shaya sini kirja shift malam!!


ps: ai macam-macam, rosak bahasa melayu oii.. cilako, cilako!!

sumber penpatahblogpsot.com

5 ulasan:

 1. Sama macam iklan Kedai makan NASI LEMAH.

  BalasPadam
 2. bila PR perintah dan untuk pastikan jumlah orang cina di malaysia bertambah, mungkin PR akan buat 'projek I.C' untuk rakyat Taiwan,Hong Kong,China,Singapork untuk dapat kerakyatan negara ni..

  mereka jaja 'projek i.c' BN di sabah..tetapi jangan heran bila mereka berkuasa, merekalah kilang projek i.c untuk mata sepet seluruh dunia.

  Mustahil? cuba tengok kes nih..Lim guan eng buat demo depan plaza tol Sungai Nyior pulau pinang sebelum 2008 dan janji jika PR perintah tol akan dihapuskan..

  Tapi, bila dia berkuasa di p.pinang, bukan saja tol sungai nyior tak dihapuskan,malah buat projek trowong dasar laut tanpa tender terbuka dan umum akan dikenakan TOL !!

  gen2felda

  BalasPadam
 3. orang kuat umno2 Jun 2013 12:11 PTG

  gen2felda...aku pon suka sangat bn perintah...sebab ada kilang arak, kilang rokok, ada banyak pub & bar, rumah urut pon banyak, kelab malam dan disco boleh beroperasi dengan selamat nya....sebab ada lesen.

  BalasPadam

[Gempar] Pemimpin Armada ditangkap miliki ganja dalam jumlah besar

 Seorang tokoh Pemuda Bersatu (Armada) telah ditangkap polis pada 20 Jan lalu atas dakwaan memiliki dadah dalam jumlah yang besar. Perkara i...