Jumaat, 14 Jun 2013

[EDISI SUPER PEDAS] MAKIN PANAS CERITERA ZIN BADAK VS UNGKU OMAR!! berdesing..

betul tak betul itu tak tau nak cakap apa, cuma isu ini telah menjadikan bontot jadi lava gunung berapi, menjadi berdesing telinga dan menjadi hati golongan tertentu menjadi panas, pendedahan blogger INI GOBLOG POLITIK mungkin berdasarkan penyiasatan atau sumber yang boleh dipercayai? itu tidak pasti, kalau kata nak menyebarkan cerita tak betul, itu tak pasti juga kerana kadang-kadang sesumpah pun boleh menyamar jadi mengkarung.

musuh dalam selimut lagi bahaya dari musuh yang nyata, masalah bukan untuk di simpan dalam kotak, masalah kalau betul nampak masalah itu parah, perlulah di selesaikan demi kelangsungan umno, yang nyata umno selangor sangat sadis sekarang ini. kita perlukan seorang general yang jujur, amanah, buat kerja dan berjuang demi agama, bangsa dan negara, bukan untuk kenyangkan perut batallion mereka sahaja. HARAP MAKLUM!!

kita tunggu dan lihat sahajalah apa yang boleh di buat oleh umno pusat terhadap permasalahan ini, kerana kalau tak disiasat maka jadi barah yang teruk untuk umno selangor, dah lah di selangor ni bukan hal kecik isu kekalahan bn beb!! kalah teruk. BENAR ATAU TAK, hanya blogger INI GOBLOQ POLITIK saja tau.

apa sebenarnya berlaku sungguh menjadi tanda tanya?

UNGKU SALLEH VS ZIN BADAK, SIAPA PENJILAT ANUAR SEBENARNYA?

Tuduhan dilemparkan Ketua Pemuda UMNO Selangor, Ungku Salleh Ungku Jamal terhadap Ketua Koordinatior Barisan Nasional (BN) Selangor, Dato' Seri Ir Mohd Zin Mohamed telah menerima sejumlah wang dari Anwar Ibrahim seperti dilaporkan blog ini semalam (sila klik di sini) mula menjadi bualan beberapa pihak termasuk kepimpinan BN negeri.

Sehingga ke masa ini belum ada sebarang kenyataan akhbar dikeluarkan kedua-dua pihak untuk menjelaskan mengenai dakwaan tersebut. Namun beberapa pihak yang cuba mengubungi Ungku Salleh memaklumkan bahawa mereka gagal menembusi talian Ketua Pemuda UMNO Selangor itu untuk mendapatkan penjelasan lanjut.

baca seterusnya INI GOBLOQ POLITIK

Tiada ulasan:

Catat Komen

Muhyiddin sudah jadi seorang diktator dakwa Tun M

 KUALA LUMPUR Pengerusi Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang), Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa Tan Sri Muhyiddin Yassin seorang diktator. Menur...