Rabu, 28 Ogos 2013

DAP HARAMKAN TAYANGAN TANDA PUTERA DI PULAU PINANG!! AI KECUT KE?

nampak gayanya kalau orang penang nak tengok tanda putera boleh pergi ke kedah or perak lah ye, heh, dap kan komunis batak, balas dendam la sebab tayangan filem new village dah disekat, patut last week filem tu ditayangkan.

minggu ni pulak, filem tanda putera, kerana inilah masanya membalas dendam kesumat, dap haramkan terus filem itu dari ditayangkan di pawagam-pawagam di seluruh penang, lim guan eng bewak takut sangat pesal? radikal kiasu yang takut sangat tayangan tanda putera tu pehal? tak salah mca pun bagi komen ganas gak, katanya pengarah suhaimi baba dipertanggungjawabkan sekiranya berlaku kekacauan setelah filem itu ditayangkan, ek eleh, mengelabah cipan mende kiasu-kiasu ni? KENAPA TAKUT PEKUNG RADIKAL ATUK-ATUK MEREKA TERSEBAR?

AYUH KAWAN-KAWAN KITA TONTON FILEM TANDA PUTERA PADA ESOK 29HB, DI PAWAGAM-PAWAGAM YANG BERHAMPIRAN!!


PULAU PINANG 29 Ogos - Kerajaan DAP Pulau Pinang mengharamkan tayangan filem Tanda Putera di semua pawagam di negeri ini.

Ketua Menteri, Lim Guan Eng berkata, surat rasmi akan dihantar kepada semua pemilik pawagam yang diberi lesen peniagaan oleh pihak berkuasa tempatan hari ini supaya tidak menayangkan filem berkenaan. - UTUSAN ONLINE

ps: kebenaran mana boleh tutup dengan surat kabar!!

2 ulasan:

  1. kecut tidak kot tapi itulah petanda kemegahan Dapig menunjukkan 'kuku besinya'. wow tajamnye!

    BalasPadam
  2. DAP TAKUT ORANG MELAYU YANG LUPA DIRI-KINI SOKONG DAP AKAN SEDAR DIRI DARI LAMUNAN MIMPI SETALAH TONTON FLIM TANDA PUTERA.HARAP KERAJAAN MALAYSIA TIDAK HARAMKAN FLIM INI.

    BalasPadam

Sabah akan jadi negeri terkaya di Malaysia kata PM

KOTA KINABALU: Dr Mahathir Mohamad berkata Sabah bakal mendapat manfaat besar daripada sektor minyak dan gas, dan menepis dakwaan ia negeri ...