Isnin, 12 Ogos 2013

PANAS DI SELANGOR!! DATO SATIM DIMAN AKAN BERTANDING MAJLIS TERTINGGI UMNO? TU DIA!!

wah panas ni.. jeng jeng jeng...

dapat msg fb rakan gua, so ini fight back for umno selangor? maybe.. hehehe... kata demokrasi kan.. so tak salah dato masuk bertanding, bak kata orang lawan tetap lawan, ops.. ayat bang non lak ekeke..

msg dari kawan gua!!
"mendapat khabar berita Dato Mohamad Satim Diman drpd Selangor akan bertanding Majlis Tertinggi UMNO... sekiranya benar berita ini, pemimpin seperti ini lah yg harus kita beri ruang & peluang kpd beliau. dato satim merupakan pemimpin yg low profile serta mudah didekati oleh semua golongan, ramah mesra serta sentiasa tabah menghadapi sepak terajang politik telah memberi beliau pengalaman yg luas membuat persiapan menghadapi pru14 untuk negeri selangor."


ps: takkan nak dalam selangor asyik-asyik orang sama, kalau lagi kuat tak pa, ini tumpo masa pru13 yang lepas, jadi kita bangkitkan aura semangat umno selangor untuk merempuh dan rampas kembali selangor dari pakatan rakus pada pru14 nanti, ada masa lagi beb..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pemimpin Umno ada kes mahkamah jangan ugut keluar PN - Bersatu Kepong

Pemimpin Umno yang sedang melalui perbicaraan di mahkamah dinasihatkan supaya jangan melakukan ugutan politik mahu keluar daripada kerajaan ...