Ahad, 4 Ogos 2013

UNTUK UMAT ISLAM!! BOIKOT PRODUK-PRODUK INI MASA RAYA NANTI!!

KALAU BERJALAN-JALAN DENGAN KELUARGA, JANGAN BAGI 1 SEN PUN DEKAT PRODUK DAN BISNES KIASU, KITA KACAU MEREKA DENGAN CARA EKONOMI, SEKARANG AKU RASA STRATEGI UNTUK MENYEDARKAN ORANG MELAYU DALAM MEMBOIKOT PRODUK KIASU SEMAKIN BERJAYA, KALAU KITA TERUSKAN MAU JADI SEWEL TOKEY DIAORANG BEB!!

KORANG PERGI KE KEDAI-KEDAI RUNCIT MELAYU, PRODUK-PRODUK KELUARAN BUMIPUTRA DAH KONGKER SELURUHNYA, SAMPAI PASARANYA PUN PENING, AKU DAPAT INFO SAMPAI ADA SATU PASARANYA INI TERPAKSA NYOROKKAN PRODUK BUATAN BUMIPUTRA DAN BIARKAN JUALAN KIASU STABIL BALIK!! TU DIA.. HAHA..

SEBENARNYA KUASA BELI ADALAH KITA, WALAU WAVE DIA BUKAN SEPENUHNYA, TETAPI KACAU BILAU SALES UNTUK PUAK KIASU BERFIKIR 18 KALI DALAM CARI PASAL DENGAN ORANG MELAYU SEMAKIN BERJAYA... SO TERUSKAN RAKAN-RAKAN!! SEBARKAN!!


ps: sebar-sebarkan beb!!

1 ulasan:

  1. Apapun kita kena brainwash minda melayu, klu boleh disental ngan berus dawai bsiram klorok, lg bgus digrinding dn powerbrush bg licin dn bersih dri daki2 materialistik dn hipokrit, aku pnah tjumpa 1 fmly yg malu nk mkn kat warong tp xmalu mkn kat kedai cina(dlm slh 1 pic kat atas), klu kita kaji balik apa aje kperluan melayu Islam tmasuk yg asas beras dn garam pun cina suply, mmg btol le melayu ni pmalas dn mkn suap.

    BalasPadam

Melampau tuduh Umno derhaka kepada Raja, adakah Annuar memang berniat jahat?

 Annuar Musa menuduh Umno menderhaka kepada Yang di-Pertuan Agong. Tuduhan itu dinyatakan dalam suratnya kepada Setiausaha Agung Umno. Annua...