Isnin, 30 September 2013

AARON AZIZ MENINGGAL DUNIA?? ERK.. BETUL KER???

apa betul? atau palsu, atau dot dot, tak tau lah pengesahannya macamana, harap dapat kepastian!! huish..

diambil dari blog KLIK SINI


ps: ada orang sebijik nama macam aaron aziz ker? erk erk..

2 ulasan:

  1. global associated news ni portal berita palsu le, tak caya tgk kat pakcik google

    BalasPadam
  2. palsu....berita palsu....insyallah panjang umur Aaron tu

    BalasPadam

Kisah Pakatan Harapan terbenam teruk di Tanjung Piai akibat sabotaj dari D4P dan PKR?

Ramai penganalisis politik agak terkejut dengan kemenangan paling hebat oleh Barisan Nasional menumbangkan Pakatan Harapan di Tanjung Piai, ...