Isnin, 9 September 2013

MAT SABU YANG SYIAH TU NAK TANDING JAWATAN PRESIDENT PAS? WALAWEH!! SUKA DAP TU!!!

wah makin seronok penganut syiah dengan pengkhabaran ini? hehe.. ai takkan dah takda pemimpin yang berkaliber dan berstatus ulama di dalam pas? ape keheanyea pas? jangan lacurkan parti anda dengan mengangkat syiah sebagai tuan besar!!

aje gile... gile pun tak gile gini!! adakah kalau mat sabu bertanding dia boleh menang?? ai gila gila...


mat sabu buat semua nak termuntah hijau!! haha

''MANUSIA DALAM PAS SEMUA ULAMA, HANYA BEZA PERIHAL AGAMA SEDIKIT SEBANYAK YG MEMBEZAKANNYA.."

apakah stament dia yang pernah memuji syiah, lepas tu dia pun senyap bila perihal syiah yang semakin panas, maka pendapat aku, pemimpin syiah patut di tolak!!!

klik untuk besar

ps: syiah sangat bahaya!!

1 ulasan:

  1. Masuk bakul sayor angkat sendiri bila pemimpin PAS mengaku diri sendiri sebagai ulama'. Ulama muktabar lain, ular dalam semak lain. PAS itu parti, Islam itu Agama yang diterima oleh Allah SWT. Dulu ngapa boleh pilih MAT SABUN jadi Tim. Presiden, bila kalah dlm PRU 13, nak "Humbankan" Mat Sabun dalam bakul sampah. Mengapa dulu ahli PAS (Parti Ajaran Sesat)tendang keluar Mat Isa, angkat Mat Sabu? Kan dah kena kencing dek Mat Sabun! baru Nik Ajis padan muka. Dulu main puji sekarang? PUJI ke P**I (Cuba isi dengan huruf I,L,M, N,U,K)

    BalasPadam

PKR sedang berantakan dengan dashyat, batal jemputan Azmin adalah salah satu perkara paling tragis menurut sumber

Akhirnya perbalahan ketara antara kem Azmin dan Anwar sudah tidak mampu disorokkan dengan aman, mereka sedang berpecah belah, mereka sedang ...