Khamis, 5 September 2013

MEMANG PANAS!! PEMANDU NAJIB MABUK MINUM BRANDI?? JAHANAM NEGARA MACAM NI, PUII!!!


setahu aku mereka ni jibrauk yang buatkan pok jib di taji kiri dan kanan kerana idea bhagal mereka!! adakah mereka nak jatuhkan najib atau ada niat bahlol nak jahanamkan negara?? itu aku tak pasti. yang nyata keputusan naikkan harga minyak rm0.20 membuatkan ia panas, yang kritik bukan dari pakatan sahaja, malah ramai penyokong kuat kerajaan bn pun balun kaw kaw isu minyak ini... so????

BACA SETERUSNYA KLIK SINI

when dumb ass control all out

2 ulasan:

  1. Anak Haram punya Idris Jala....Bikin semua orang susah...Sekolah mana anak haram ni belajar..Da Mas pun nak dijualnya, jual saham kepada tauke airasia..Patut SPRM kena siasat dia ini. Minta DS Najib pecat dan hantar dia balik Tanam Padi Bukit..

    BalasPadam
  2. Aku pernah dipanggil hadiri Makmal jimatkan perbelanjaan kerajaan yang dibuat diputrajaya 2 tahun lepas kerana terlibat dalam salah satu projek kerajaan membina bangunan kegunaan awam. Ramai juga syarikat2 lain yang terlibat hadir pada makmal tersebut selama 2 minggu lamanya. Makanan pagi tengahari dan petang mewah dihidangkan kepada yang hadir.

    Tujuan makmal tersebut ialah untuk mengurangkan perbelanjaan kerajaan. Konsultan penganjur makmal yang dilantik bawah idris jala mendapat yuran yang tinggi dengan mudah. Lagi banyak kos dikurangkan dari kerajaan lagi banyak yuran yang mereka dapat. Jadi konsultan2 ini yang diketuai oleh seorang berbangsa india dengan mudah telah membatalkan projek2 kepentingan awam termasuklah projek yang aku sedang jalankan. Kesannya ialah aku kehilangan mata pencarian tetapi konsultan2 idris jala itu mendapat habuan kekayaan yang menggolek. Dengar khabar pada akhir makmal tersebut konsultan2 tersebut berjaya membatalkan projek2 awam bernilai beberapa ratus juta, dan upah mereka pula dalam jutaan ringgit.

    Inilah antara penganiayaan yang telah berlaku kepada ramai anak melayu professional akibat nasihat2 dari idris jala dan konco2nya kepada seorang perdana menteri yang malas berfikir sendiri. Sehingga kehari ini aku tak pernah lagi mendapat apa2 kontrak dari kerajaan. Baru nak suap makan dah kena rampas...

    BalasPadam

[Panas] Mahu minum arak di tempat awam tiada halangan kata Exco D4P

Agak terkejut, bila kenyataan begini bakal menjadi satu persoalan, adakah arak itu sudah tidak kisah untuk dihalang meminumnya di tempat awa...