Selasa, 10 September 2013

MEREKA TUDUH JAKIM BERBOHONG PULAK!! DAH MULA DAH!!

sikit-sikit mereka cari pasal, mereka ni memang akan lakukan apa saja demi cita-cita mereka, secara halus nak sebarkan ajaran kristian terhadap orang Islam, tetapi ada juga bahlul-bahlul orang yang mengaku Islam dari pr yang terus di belakang mereka.. bhagal!!

KERANA POLITIK YANG BOLEH MEROSAKKAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA PUN MEREKA SETUJU, APA NAK JADI DENGAN MEREKA-MEREKA INI!! HUH.. INSAFLAH WAHAI MELAYU PR, SEDAR KE IDAK KORANG NI?


Laporan portal pro-pembangkang, Malaysian Insider :

Persekutuan Kristian Malaysia (CFM) mendesak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) berhenti mengeluarkan tuduhan mengatakan wujudnya penyebaran ajaran Kristian kepada orang ramai di Malaysia.
CFM mendakwa tuduhan itu bukan sahaja tidak benar malah tidak pernah dibuktikan dengan fakta kebenaran tuduhan sedemikian.

"Kami merujuk kepada satu program televisyen iaitu tuduhan yang dilemparkan mengenai apa yang dipanggil plot Kristian untuk memurtadkan umat Islam, itu adalah tidak benar dan tidak berasas serta khutbah Jumaat rasmi ditulis Jakim yang disampaikan pada 6 September 2013 lalu," kata Pengerusi dan Jawatankuasa Eksekutif CFM, Rev Dr Eu Hong Seng dalam satu kenyataan media hari ini.

BACA SETERUSNYA DISINI

1 ulasan:

 1. PEDULIKAN CFM (disyaki dikuasai puak Kristian Zionis DAPBAGKAI/PKR) KURANG AJAQ ni!

  JAKIM/JAWI dan Mahkamah Syariah, harus lawan HABIS-HABISAN, loyar-loyar/NGO-NGO SAMPAH DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu mereka dari si KAPIR-PALING-GANAS, Barat-Israel), yg. asyik menyerang Islam/umatnya, demi menjatuhkan Tanah Melayu ini sbg. NEGARA ISLAM!

  Si guan eng-HARAM-JADAH buat pengumuman DAJALnya waktu "Christmas Eve" - ini sengaja dan amat dirancang dgn. halus dan berniat amat jahat, kerana waktu itulah kelahiran Jesus pd. kaum Kristian. Jadi, waktu pengumuman DAJAL DAPBANGKAI nak MENGKRISTIANkan Kalimah Allah SWT, disyaki bukan shj. utk MENGHINA Allah SWT kita, tetapi juga Islam/umatnya secara keseluruhan, di samping mengumumkan Tanah Melayu sbg. negara Kristian-Yahudi puak Kristian Zionis DAPBANGKAI/PKR! Juga, si DAPBANGKAI ini nak menghasut semua kaum Kristian, termasuk Bumiputera Kristian Sabah/S'wak, utk. membenci Islam/umatnya, terutamanya kaum Melayu/UMNO.

  Sepatutnya, undang-undang yg. berasaskan "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPBANGKAI/PKR), tidak harus dibenarkan MEMIJAK/MENGGERTAK/MENGHINA/MENGUASAI Islam/umatnya, bila berkaitan dgn. hal-ehwal Islam. Bayangkanlah, kalau si DAPBANGKAI boleh sampai mencabar nak MENGKRISTIANKAN Allah SWT kita, tidak mustahil masjid dan al-Quran kita mahu diKAPIRKan, contohnya, JENAYAH SYARIAH ke atas surau di Johor dan si loyar-kurang-ajaq Bukan Islam nak jadi peguam Syariah, baru-baru ini! Juga mungkin segala jenis perangai-mcm-HAIWAN BUAS, terutamanya seks bebas, pornografi dan minum arak, akan `dihalalkan` di TANAH MELAYU ISLAM ini, yg. akan MENYONSANGKAN akidah anak-anak muda Islam/Melayu. Di Barat, cthnya. di Jerman, sebelum baru-baru ini, MEROGOL binatang terutamanya ANJING; adalah sah dari segi undang-undang Barat-Zionis –LAKNAT! Kegiatan seks Bisexual, dgn. lelaki mahupun wanita, dgn. amat rakus, jgn cakaplah, terutamanya di Peranchis – yg. ganjilnya, ramai si suami berahsia pula dgn. isteri/teman wanita malang mereka!

  Sedangkan juga, rejim-rejim KRISTIAN-YAHUDI Barat-Israel, sedang membunuh umat Islam sesuka hati spt di Palestin, Iraq, Libya, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Yemen, Sudan, Nigeria, Lebanon dan selatan Thailand/Filipina, dan kemudian akan ke Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN dan AL-QAEDA adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam, membunuh umatnya terutamanya yg. nasionalis, bertujuan utama untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas; lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban; sebenarnya diserang pejuang Kemerdekaan Islam yg. sebenar)!

  Maka, Dunia Islam/Dunia Ketiga JANGANlah tunduk lagi kpd. ancaman DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu mereka dr. PAP-Barat-Israel) dgn undang-undang berasaskan "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si KAPIAQ GANAS -Zionis (kononnya "universal human rights" - PENIPU betul), salah satu SENJATA plg. DAJAL mereka utk. MENJAJAH Dunia Islam/umatnya dan seluruh Dunia Ketiga!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.


  BalasPadam

[Rakyat wajib beli] Elak guna kerusi keselamatan kanak-kanak terpakai kata NGO

PETALING JAYA: Konsultan keselamatan penumpang kanak-kanak menasihati ibu bapa tidak membeli kerusi keselamatan kanak-kanak (CRS) terpakai m...