Rabu, 30 Oktober 2013

GST ALA PAS!! LAGI GEMPAK, TIADA SIAPA PUN NAK HALANG!!

eleh, bila ds najib umum GST, punya marah tak hengat puak-puak jibrauk, sampai kata inilah negara yang pemimpinnya sangat kukubesi, buat rakyat teraniaya.. sampai ada yang mati kejung kerana kerajaan malaysia terlalu kejam, itu kata jibrauk la, tapi kalau kita perati mereka ni talk, talk only, tiada satu sepatah haram pun boleh pakai, komplen ye.. betul, no.1.. ada saja perkara mereka nak komplen, kalau kentut bau bunga pun mereka bakal komplen, ini pulak pasal GST.. hehe..

JOM KITA TENGOK GST ALA PAS!! BREKK.. SENDAWA BESAR NAMPAK KAWAN!!


 kaya, kaya

ya ini semua perjuangan hakiki.. yearghhh..


 walawea..
yum yum.. saluran gst mereka ye.. hehe.. jangan mara aaaa 


mereka pakai kereta berjenama mewah, ohhh ok, itu kita tak kisah, yang kita kisah kalau pemimpin umno je pakai kereta mewah, sebab mereka semua perasuah, pas tidak.. pas maksum..hehe..

ps: realiti untuk pemikir yang tidak sedar mana terang mana gelap, dalam diri hanya pandai cari kesalahan orang, cukup terrer ambil kesempatan atas orang lain untuk kepentingan politik, tetapi hakikat, hal umat Islam seko dari mereka tidak ambil peduli... paih paih.. kembalilah dikau ke landasan asal!!!

5 ulasan:

 1. Ini bukan GST la... ni filsabi-liPAS..

  BalasPadam
 2. Ini Gang Sakau n Tipu ...GST ala PAS..

  BalasPadam
 3. GST PAS ialah Ghairah Selongkar Tabung, hehehe

  BalasPadam
  Balasan
  1. bukan Ghairah Spender Terabur ke?

   Padam
 4. ps: realiti untuk pemikir yang tidak sedar mana terang mana gelap, dalam diri hanya pandai cari kesalahan orang, cukup terrer ambil kesempatan atas orang lain untuk kepentingan politik, tetapi hakikat, hal umat Islam seko dari mereka tidak ambil peduli... paih paih.. kembalilah dikau ke landasan asal!!!

  ------------------------
  ....betul, semua kena kembali kejalan yang benar....samada pas atau umno.


  http://www.youtube.com/watch?v=k3JK_GiiY4M&feature=youtube_gdata_player

  BalasPadam

Agong berkenan Parlimen bersidang semula, tapi kenapa Putrajaya senyap, soal Najib

  PETALING JAYA: Bekas perdana menteri Najib Razak menyuarakan kehairanan beliau apabila kerajaan kerana tidak memberi sebarang maklum balas...