Jumaat, 25 Oktober 2013

#PRK# SG. LIMAU DI JANGKA PERTANDINGAN TRANSFORMASI UNTUK PENDUDUK DISANA!!


Sungai Limau - Hari ketiga kempen semakin hangat dengan kehadiran jentera-jentera dari seluruh negara dan seperti biasa Pergerakan Wanita UMNO Malaysia tidak ketinggalan untuk membantu memenangkan Barisan Nasional di PRK Sungai Limau.  Untuk itu, NGO Nadi Rakyat Malaysia hari ini turut serta memberi penerangan tentang isu-isu semasa yang berlegar di sekitar DUN Sungai Limau.

Mohamad Rafi Awg Kechik memberi taklimat kepada jentera itu dengan menjelaskan tentang perkara pokok iaitu penduduk Sungai Limau sebenarnya telah ditipu oleh jentera PAS, mereka mempopularkan calon PAS dengan mengatakan bahawa Ustaz Azam ada pertalian saudara dengan Allahyarham.  Selain itu, isu-isu seperti KUIN, Tanah ZIPY, Balak, perpecahan dalam PAS dan berapa isu turut diterangkan bagi memberi panduan kepada jentera untuk berkempen bagi membuka mata pengundi di DUN Sungai Limau tentang penipuan PAS selama ini.

Tahniah kepada Presiden Nadi Rakyat Malaysia dan seluruh pasukan Nadi Rakyat yang bertugas di PRK Sungai Limau kerana prihatin dan sukarela membantu  dalam kempen PRK kali ini.  Ucapan jutaan terima kasih kepada Dato Hamidah Osman kerana sudi memberi peluang kepada Nadi Rakyat turut serta dalam peperangan untuk merampas Kerusi DUN Sungai Limau dari tangan PAS.

Walaupun tidak dijanjikan apa-apa atau didendang Nadi Rakyat sebagai sebuah NGO yang sinonim dengan permainan di alam maya tetap menjalankan tanggungjawab mereka sebagai rakyat Malaysia yang mengenang jasa.  Beri sokongan kepada mereka demi ABATA....

 #KedahAmanMakmur #BeraniHijrah #NadiRakyatMalaysia. klik sini

1 ulasan:

 1. Apa nak jadi PAS ni?! Patutnya pemimipin Islam kita dr. UMNO/PAS kena BERSATU, bertindak dgn amat TEGAS tanpa sebarang kompromi, spt. Sultan Brunei dan negara Liga Arab, laksanakan Hukum Hudud (dan siapa-siapa Bukan Islam buat aniaya kat umat Islam juga, mesti kena bawah Hukum Hudud spt. di Arab Saudi - bukan hanya yg. Islam dihukum)! Pedulikan kecaman KEJI si KAPIR-KAPIR Barat-Zionis (lihat akhbar anti-Islam di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2471776/Sultan-Brunei-introduce-new-sharia-laws.html). Tahu nak kutuk undg-undg Syariah Islam kita, yg. termasuk Hukum Hudud, tapi bawah "demokrasi/hak asasi" LIBERAL SAMPAH Barat-Zionis, boleh pula dihalalkan rejim-rejim Barat-Israel untuk membunuh umat Islam dgn. amat BUAS, sesuka hati secara beramai (GENOCIDE) spt di Palestin, Iraq, Libya, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Yemen, Sudan, Nigeria, Lebanon dan selatan Thailand/Filipina, dan kemudian akan ke Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN, BOKO HARAM, Al SHABAAB, AL-QAEDA dsbnya adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas; lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban dsbnya)!

  Dan ramai puak KAPIR makin jahat kat Brunei tu - mereka bukan main nak kerja kat Brunei, nak gaji tinggi; tapi belakang, tak habis-habis menghina budi baik BUMIPUTERA Islam/Melayu Brunei, terutamanya kerana tak benarkan penjualan alkohol mahupun pembukaan pub/kelab malam! Lepas tu si Kapir, terutamanya si Barat-Zionis asyik buat parti gila seks-alkohol bebas tak habis-habis! Yg. pekerja KAPIR dr. Filipina/Thailand pula, ramai betina LUCAH yg. goda suami Brunei yg. kaya, atau anak muda Brunei - utk- jatuhkan akhlak atau tinggalkan isteri.

  Jadi, harapnya lepas ini, Sultan Brunei juga lebih tumpukan kpd. pengambilan pekerja Islam termasuk umat Islam Mindanao (kaya minyak-gas) yg. asyik dibunuh dgn. kejam oleh si Kapir Filipina, mcm. umat Islam selatan Thailand (juga kaya minyak-gas) asyik dibunuh si rejim Kapir Cina Thailand! Dan juga ambil pekerja Islam Malaysia, Cambodia, Indonesia dan Bangladesh - bantu sesama saudara Islam kita.

  Dan juga makin bahaya kerana Cina KAPIR Sabah/S'wak/S'pura makin berlambak kat Brunei tu - dan ramai sengaja kahwin dgn. Cina Brunei atau Bumiputera Bukan Islam, utk dpt PR, utk. menambahkan lagi jumlah mereka serta menguasai perniagaan dan hartanah!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  BalasPadam

MB Perak selamba 'sound' Bersatu, jangan curi ahli dan bertanding tempat UMNO

 UMNO Perak akan mempertahankan kerusi-kerusi tradisi miliknya pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) nanti sambil mengharapkan gandingan d...