Jumaat, 27 Disember 2013

kepada penyokong pr, jangan kau tengok video ini!! harap maklum!!

aku serius, sampai hank perut aku tengok video ni siak, kah kah kah kah kah kah, macam haram..


KLIK SINI

3 ulasan:

  1. Salam Saudara Blogger yg hebat,

    Pohon link kan pautan ni untuk dikongsi dalam blog sahabat.

    http://mediagagak.blogspot.com/

    Terima Kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. sudah di paut blog tuan, t kasih, selamat berjuang

      Padam

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...