Selasa, 24 Disember 2013

melayu jumud dan melayu urban sanggup turun ke jalanraya kerana arahan kristianiti!!

sanggup ma, ke gereja dulu, baru gerak ke lokasi yang telah dirancang untuk buat kacau, ai, ni gerakan gereja ke camne, kira melayu jumud dan urban turun dengan hati yang suci ala holey water, haha.. apa nak jadi perjuangan pr ni? rosak budak-budak melayu, huh... makin jahanam pemikiran budak-budak melayu urban aka jumud sekarang n, mampuih la hai!!


ps: nampak tak permainan golongan liberal dan pluralisme ni? jadi kita yang ada akal jangan terpalit sampai nilai-nilai agama kita senang dibeli oleh kafir, jangan kerana marahkan nyamuk, habis rumah di bakar, fikirkan gerakan perosak ini, bukan rosak sedikit, tetapi rosak yang berskala besar untuk umat Islam di malaysia!! sedar-sedarlah wahai melayu Islam!!

5 ulasan:

 1. NAFSU diutamakan syaitan menjadi ikutan agama Islam sekadar hiasan itulah perjuangan puak-puak yang sesat lagi menyesatkan.

  BalasPadam
 2. ni la dikatakan liberal.. demi undi dan kuasa..

  BalasPadam
 3. Inilah yang dikatakan gila kuasa. Melayu islam jangan mudah terpedaya dengan permainan golongan liberal pluralism. Jgn smpai maruah agama dan bangsa teragadai. Ingatlah semua....

  BalasPadam
 4. kita tak sediakan `benteng' untuk generasi melayu islam secukupnya, maka pada hari ini kita diserang pemikiran pluralisme dan liberal malah lebih membimbangkan ajaran2 sesat dan syiah. Tanggungjawab pemerintah juga penting dalam menyeru umat islam berpegang teguh kepada ajaran agama. Jangan harap perkara ini tanggung jawab jabatan agama semata2 kerana itu kita perlu pemimpin yang bijak dan berpegang kuat kepada ajaran agama. Malangnya kita tak punya pemimpin berkualiti lagi seperti yang diharapkan. Sesuatu perlu dibetulkan kerana pemimpin yg ada dalam UMNO sangat lemah kepimpinannya, apa yg dilaungkan puak pembangkang telah terbukti kebenarannya dan jangan biarkan perkara ini memberi kelebihan kpd puak sial tu mengangguk di air keruh. Negara ini akan ranap jika puak pakatan yg memerintah lengkap segala kemusnahan kepada agama islam dan bangsa melayu. Allah dan tunjuk sedikit demi sedikit di bwh PR rumah urut dan pusat hiburan, hotel2 bajet bercambah dengan meriah yang tidak pernah dilihat dikwsn2 org melayu seblm ini. selain hiburan yang sedia ada sudah cukup melalaikan umat islam, wujudnya pusat2 ni akan melalaikan lagi umat islam yg tidak kuat bentengnya dan dengna mudah bangsa melayu yang ramai ini akan rosak... ya agenda zionis sudah berada dihujung jari sahaja

  BalasPadam
 5. Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-78 yang bersidang pada 12 Jun 2007 telah membincangkan Hukum Orang Islam Mengucapkan Tahniah Dan Ucapan Selamat Bersempena Perayaan Agama Bukan Islam. Muzakarah telah memutuskan bahawa:

  Apa jua amalan atau perlakuan orang Islam dalam hal-hal yang berkaitan dengan perayaan orang bukan Islam sekiranya melibatkan akidah atau iktikad seperti mengiktiraf agama bukan Islam atau menganggap semua agama adalah sama, maka ia ditegah oleh Islam.

  Walaubagaimanapun sekiranya amalan atau perlakuan tersebut hanya atas dasar kemasyarakatan atau hubungan sosial antara Islam dan bukan Islam untuk tujuan perpaduan, maka ia dibenarkan oleh Islam.

  Memberi ucapan tahniah dan selamat atau mengirimkan ucapan melalui kad atau alat-alat telekomunikasi seperti e-mail atau sistem pesanan ringkas (sms) dan sebagainya kepada orang bukan Islam sempena dengan perayaan agama mereka adalah harus, dengan syarat ucapan itu tidak mengiktiraf, memuji atau memuliakan agama bukan Islam serta tidak menggunakan sebarang simbol atau lambang keagamaan mereka dalam kiriman ucapan tersebut.

  BalasPadam

Najib tetap PM paling teruk dalam sejarah kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia paling teruk dalam sejarah negara ini. ...