Rabu, 2 Januari 2013

RAKYAT SELANGOR DITIPU LAGI.. KESIAN.. APA NAK BUAT.. PILIHAN KITA DULU!!!!

itulah dia.. pakatan.. cakap memang terer brader.. kalau orang yang tak guna akal dengar.. senang je kena pukau.. pukauan pakatan buat boleh dibuat main.. semua ternganga.. melopong.. sambil air liur menitik mendengarnya.. mereka kata mereka lebih hebat dari bn.. bn penipu rakyat kata mereka.. ramai percaya.. ok ok.. begitu ceritanya..

OK SEKARANG DAH TERBUKTI.. SIAPA KAKI KENCING.. ALAH DAH PEMIMPIN MEREKA MEMANG KAKI KENCING.. KITA NAK BUAT CAMNE.. BETUL TAK..

Setinggan Tertipu Janji Anwar : Tolak Rumah Flat, Mahu Rumah Teres - Akhirnya Banglo Yang Muncul



KITA TENGOK PAKATAN NI PENIPU KE TAK PENIPU.. OK.. LAYAN...

Sejurus mengambilalih pentabiran Selangor, pada 17/3/2008 pemimpin-pemimpin besar PR termasuk DS Anwar Ibrahim datang ke penempatan setinggan Kg Rimba Jaya (Seksyen 16 Shah Alam).

Kg Rimba Jaya dikatakan sebagai antara faktor kekalahan BN, apabila segelintir setinggan di sana enggan berpindah ke Flat Kos Rendah yang disediakan oleh pemaju. Maka ini telah dijadikan isu oleh PKR, PAS dan DAP.

selanjutnya klik sini..

ps: nanti pru13 nak undi pakatan lagi tak?????? nak kena tipu lagi???? silakan...

PAGE YANG MENGUSIK PECHACAI JIBRAUN SAMPAI TAK SENANG DUDUK!!! TERBAIK DARI ISU POLITIK SEMASA...

ini dia page facebook dari isu politik semasa yang sangat meroyankan penchacai sampai berdenyut kepala bila usikan dan tajian dari admin-admin IPS, cukup terbaek der.. hahahaha.. aku tengok sampai tak senang duduk penchacai memberi komen.. alah komen wajib bagi penchacai... caci maki, sakit hati.. tak puas hati.. komen nak mereka je betul.. wakakaka... kelakar gila.... TERBAEK IPS.. BELASAH SAMPAI LUNYAI PAKATAN TU.. henjut sampai koma, THIS TIME WE FINISH THEM ALL!!! cool!!!! hahahahaha....


ps: tu yang aku cakap tu.. penchacai ni dah kena sebijik korang tengok meroyan dia.. tahap tertinggi... keh keh keh keh keh..!!!!

BARU KENA USIK!! PENCHACAI MEROYAN MAKI HAMUN, CACI MAKI.. ajaran pas!!!!

TU PASAL AKU TAK RESPEK.. SEBAB KALAU KORANG TENGOK POSTING PENCHACAI PAS YANG BETUL-BETUL BERBULU DENGAN PAGE FB IPS-ISU POLITIK SEMASA... dengan post pasal ustaz azhar idrus... alah IPS mengusik sikit pun tak boleh, meroyan semua penchacai beb.. dah keluar semua maki hamun... perkataan yang macam-macam dan aku tengok dari A-Z... dalam kepala otak mereka ni asik umno, umno umno... hahahaha... lawak kan.. kesian pun ada.. sebab mereka ni diajar macam tu.. dalam kepala minda sempit.. benci sepanjang masa... spisis macam ni korang nak suruh mereka pimpin negara... maka jahanamlah negara tercinta ini..

klik untuk besar


ps: banyak lagi komen-komen yang rasanya mereka ni jenis lepas amarah kat umno jer.. isi tak de.. kadang-kadang isu basi dicanang-canang.. haha.. dah tak da modal.. itu je lah mampu.. so kesimpulannya pakatan dah semakin terdesak sekarang ni.. unit kerahan cyber mereka bekerja siang malam, untuk menahan taji yang di diberi unit perang cyber bn.. baru ada akai.. dulu berlagak sangat kata alam cyber mereka pegang.. sekarang time to finish them all.. FIGHT!!!!!!

AKU SANGGUP MATI DEMI CINA-CINA DAP INI!!!!

tu dia, dengan senyum kambing afrika... dia berbangga berada bersama cina-cina kiasu yang memang anti Islam dan melayu... tahniahlah brader sorang ni.. cina-cina dap memang tau pas macam lap kaki mereka jer..  kerana dendam kesumat dengan umno, makan babi pun makan babi lah... janji putrajaya... tahniah bro...


ps: ramai berfikiran macam mamat ni beb.. mereka hanya fikir, umno tu bukan Islam, tapi cina dap nilah yang betul-betul boleh memperjuangkan Islam.. mereka anggap umno tu sesat dan wajib ditentang.. ini kenyataan sebab fahaman manusia macam ni susah nak dipulihkan, kecuali datang hidayah..!!!!

sumber-anak seberang

KELDAI-KELDAI DAP MENYERANG PAGE SAYANGI SELANGOR... TAKUT DAH!!! HAHA

apa yang nak aku katakan.. tengok komen-komen dari page sayangi selangor ni, hanya penchacai dap menyerang habis habisan untuk tunjuklah kononnya rakyat selangor tetap bersama pr.. eleh eleh.. kalau tengok komen kat post sayangi selangor tu... hanya 40-50 komen je yang majoriti dari penjilat kasut dap.. cakap dah lah merapu.. ibarat kartun langgar tiang.. camtu lah... kalau kita tengok like.. lagi ramai dari yang komen.. sebab diikutkan orang malas nak komen sekali sebab penchacai dap dah serang kemain kat page tu... so realiti sekarang macam ni... mereka ni dah gentar dah... sakit kepala dah... yelah.. yang datang di i city ramai gila orang datang...

memang betul ada benarnya ceramah ustaz azhar idrus pun ramai.. alah orang bn tak de pun nak kutuk.. malah suka lagi ceramah tu.. tak semestinya yang datang ceramah tu adalah semua orang pas.. ooo kira datang semua terus jadi orang pas lah... eleh eleh.. betapa ceteknya pemikiran otak tapir dari penchacai...

kesimpulannya... orang pakatan NI MEMANG DENGKI PERUT HIJAU BRO... PUI..

meh ke link page sayangi selangor klik sini

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...