Isnin, 7 Januari 2013

NO KOMEN!! KAH KAH KAH... aduihai..

keh keh.. ai zizang.. mu nyer lawak buak ambo pecah phegot.. hahahahahahah.. LAYAN.... ni macang nak perli ustak azhar je.. tapi pepung lawak... kah kah kah...



ps: jangan pulok ada yang ternatangkan zizang sudoh.. huk aloh.. 

USTAZ AZHAR IDRUZ TAK MAU KOMEN KER?? CERAMAH PAS ADA K-POP DI KEDAH???

wah lau weh, terbaik GAP, kerana pendedahan ceramah pakatan yang ada tarian ala-ala k-pop, haha.. wei ahlul pas yang sentiasa cakap besar.. menyalahkan umno tak Islamik, yang pakatan buat ni kira apa ek.. boleh kot.. hahaha, ahlul bahlul pas yang tegar apa kata anda... kasi lah jawapan wei... selalu korang cerita korang aja Islamik.. korang je power, korang je terpelajar.. korang je hebat disetiap arah.. yang ni menatang gapo dio weh... wakaka...

mau berdarah hidung penchacai yang datang time tu... meleleh je air idung.. haha.. maksudnya simple.. bila pas dihambakan dap.. inilah akibatnya.. bila pas dipicit telor pkr ini lah akibatnya.. cakap orang tak betul punya berdegar-degar.. tetapi kenyataannya... hahaha

wei pas.. entea meme tak leh dipercayai lah weh nak martabatkan kuasa orang Islam kat bumi malaysia ni.. habis korang lacurkan kan.. habis korang celopkan asal halal korang buat ye.. keh keh.. pui.. munafik.. apa kata ustaz azhar idrus.. please ustaz, komenlah sebaik mungkin apa terjadi dengan ceramah ini.. tolong lah.. jangan double standard..

LU FIKIRLAH SENDIRI WOII!!! HAHAHA






hehehe mai tengok lawak banggang di bawah ini.. hahahaha

KAJIAN INI MENGATAKAN, PAKATAN MENANG DI SELANGOR..!!! tahniah...

eleh, macam biasa kawan-kawan.. penchacai kan suka buat menda-menda pelik.. buat hal-hal yang menjurus syok sendiri.. keh keh.. terbaru mereka membuat perang syko baik punya konon lah.. konon tau.. yang selangor ini takkan mungkin bn akan menang di pru13 nanti... sebab apa.. ok..

ini kajian mereka... HEHE..

ooo kajian di facebook rupanya... ohoo macam tu.. lepas tu mereka kata, bukan ker page sayangi selangor tu page bn buat ke.. jawapan aku.. yup memang bn selangor buat page ini.. tetapi korang tau betapa ramai penchacai dalam page tersebut.. kalau dilihat dalam kajian di atas... eleh korang kan tau team mana yang kejanya asik like je.. mereka kan ada unit tertentu yang ini le kerja nya.. hehe.. itulah penangan perang sykologi bro... menitik air hidung tengok ooo.. hehehe...

aku bagi hal simple jer.. tengok ni...


berapa orang klik like, dan berapa orang komen... setiap post dalam page sayangi selangor tu.. sebab memang beb penchacai serang kirI dan kanan page tu.. hehe.. so.. bila setiap post.. kejadah apa penchacai klik like kan.. komen merapu ye lah.. so takkan lah korang tak faham-faham lagi... dalam page tu pengundi atas pagar ramai.. mereka melihat.. melihat tentera beruk penchacai yang komen maki, kutuk, keji, eksyen belagak, angkuh dan macam-macam lagilah... 

ps: kesimpulannya attitude penchacai tetap sama.. eksyen 24 jam, konon mereka sembang mereka jelah betul.. mereka jelah kompom teratas.. mereka jelah kompon dan gerenti menang pru13 nanti.. tak pun mereka ni dah pening kot.. keadaan selangor sekarang dah berbeza, rakyat dah tak tahan dah sebenarnya.. pesen perangai pemimpin pakatan ni.. 

AYUH KAWAN-KAWAN KITA TOLAK PAKATAN SAMPAH!!!!

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...