Jumaat, 25 Januari 2013

ALAHAI!! CAKAP JELAH KAU JELES!!!!

KAU JELES.... KEKE.. KAU JELES.... CAKAP JELAH KAU JELES... SAKIT HATI.. PANAS HATI.. CAKAP JELAH.. HEHE... NI NAK PUSING-PUSING KUTUK MACAM-MACAM... JELES TAHAP CIPAN LE TU.. WAKAKAKAKA...

dah la sakit hati, nak pusing macam-macam supaya ds najib diburukkan imejnya.. wak lu la nuaq biawak.. pui.. hehe.. ini lah pesen manusia tak kenal dek untung.. dah la kincin, semua pengikut dia yang hardcore tinggalkan dia sebab masalah sosial keke.. tapi yang mengikut dia cuma macai-macai konon boleh dapat projek bila dia jadi pm nanti.. keh keh.. khak ptuih..


meh kita baca tahap kejelesan dia KLIK SINI

serius kali aku getar lutut.. ini antara janji-janji pakatan rakyat akan datang!!!

tahniah, tahniah, semua teruja dengan janji-janji baru pakatan, mereka kata mereka mampu tau nak beri janji tu.. korang jangan lah perli-perli pakatan, tak baik tau.. mereka memang mampu... mereka kata, beri mereka kuasa dulu, bagi mereka 2/3 dulu.. mereka akan tunaikan... aw aw.. hehe

perghhh hebat lah... cayok, cayok... ni kira menifesto bukan janji ke ape.. keh keh.. kira keadaannya bagi pakatan menang dulu lah ye.. ohhh ok ok... oii dengar tak.. mereka kata bagi mereka menang 2/3 dulu... anda rela? anda setuju? wakaka.... 

nak tanya janji masa pru12 dulu terutama kat selangor, dah tunai ko bolom... hahaha... ini orang panggil setakat sembang kasi orang bimbang boleh la... keh keh... sebab mantera putrajaya dah diamalkan hari-hari oleh pemimpin mereka la.. keh keh.. 

yang ni camne cerita ni.. alah ni kira janji cap ayam ke apa.. wakaka..


apa beza ds najib dan ds anuar ibrahim, meh le kita tengok... banyak bezanya tau...

kelayakan menjadi perdana menteri malaysia, adakah anuar ibrahim tu layak? hehe..


tapi kalau ikut penchacai tegar mereka mesti akan cakap, mesti layak sebab anuar ibrahim pernah jadi menteri kewangan tau... hehe.. anuar ibrahim dia kata dia leh turunkan harga minyak tau... jangan main-main najib, apa betul ke orang yang tiada track record dok janji cenggitu... keh keh.. tu kat selangor tu.. pergi tanya dia.. dia dah laksanakan belum janji-janji pakatan pru12 dulu.. ce citer ce citer...

jom baca seterusnya disini tun faisal

lokasi di johor, ceramah pas yang full pack!! terkedu gua ni!!

harap penchacai korang gembira lah gamaknya, aku sendiri terkedu dengan kehadiran manusia mendengar ceramah pakatan kat sana, johor tu.. thahlah.. so far korang canangkan kat geng-geng korang, yang misi menawan johor akan menjadi kenyataan... tahniah jentera pakatan... kerja keras anda memang tak boleh dinafikan... tahniah lagi sekali...
hidup pas hidup pas hidup pas... yihaaaaa... 

amacam ramai kan, perghhhhh... boleh pengsan i tau tengok gambar ni... huhu... ai korang ni takkan tak nampak.. kan ramai tu... tu tu.. aish... ramaila ..  lokasi di johor..

ps: sesungguhnya kebenaran akan tersingkap juga, pas kembalilah dikau kepangkal jalan, jangan jadi balaci politik untuk dap saja.. nasib umat Islam kamu tak bela.. sembang je lebih.. politik maki hamun 24 jam.. apa semua lu orang je nak betul.. pui

KEH KEH KEH, HUSAM MUSA NI DIA BUAT LAWAK LAGI LA..!!! KEH KEH KEH

tahun lepas, dia dengan eksyen kata akan ada stadium baru.. bakal siap tak lama lagi.. wah menononglah penchacai yang dok percaya cakap jibraun seko ni... lepas tu dia bakar line lagi.. dia kata kelantan akan ada lebuhraya free, batu asas pelancaran pun dah buat.... punya lah eksyen gila haram kata, lebuhraya ini kerajaan negeri bagi free tau... yo lah husam... hehe.. lepas tu dengan bertambah angkuh, dia kata pulak akan ada keretapi laju yang akan dibina oleh kerajaan pas untuk rakyat kelantan....

nak tanya... YE KE.. keke?

dan terbaru... kah kah kah kah, ni kalau geng-geng otak kat lutut aku rasa serius percaya bulat-bulat.. keh keh..


kah kah kah kah kah, adui adui.. ai macam-macam abe husam musa ni.. mesti lepas ni akan ada kutipan derma kilat untuk modal mengorek minyak di kota bharu.. kita tunggu.. kutip-kutip lepas tu duit tu thah kemana.. keh keh keh keh.. punyalah nak up kan pas sampai begini ye husam cerita.. kalau betul ok la kot.. tapi kalau saja nak bakar line.. aku rasa... pemimpin cap ayam la.. wei keh keh keh

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...