Sabtu, 26 Januari 2013

wow!! best ni, china doll free kat atas pentas.. melopong pengikut suci pas..!!! biar betul!!!

tu dia beb.. keh keh, ini kalau umno yang anjur ni, mau malam ni dah ada demo kat jalanraya ni, kata umno tak Islamik, tak menghormati tetamu yang majoritinya orang Islam.. wah wah.. kemain amoi tu nyanyi lor.. bukan main melopong pak lobai kuyyup pas dok tengok terlenggok-lenggok amoi tu nyanyi... hahaha.. wah wah.. kali ni serius pas dah betul-betul dah ditarbiahkan cara baru Islam bawaan anuar ibrahim, sekalung tahniah... lupa dah apa mereka perjuangkan... aku nak tanya juga mana malaun sembang kata macam-macam kat umno... sekularlah, asal majlis ada hiburan lah.. hah kau... cash Allah tunjukkan... banyak dah kes hal macamni dah berlaku.. apa nak buat, semua penchacai dah di kaburi kuasa.. semua kerana putrajaya.. asal semua boleh..

apa kabat haji haji semua, ini kali wa akan nyanyi lagu khas untuk abang anual iblahim yang kami cina dap sayangi... dengarlah.. nyong san.. fuuuuuu... 

erm, dia sebut nama aku la... huh

teruja dan terlopong pak lobai kuyyup semua ni ye keh keh, apalah nak jadi, kata orang tak sealiran macam-macam, ni apekebende semua ni? pui la.. hehe

sumber klik sini

ps: terkedu gua, semua boleh kan sekarang, nak tanya azhar idrus, nik aziz, nasrudin tantawi dan golongan ulama pas tak kata apa ker ini semua.. ai jangan lah double standard benar beb.. asal umno korang nampak cepat je.. ni majlis yang boleh kata semua orang pas yang ramai.. siap ada nyanyian camtu lagi.. apa korang nak cakap.. pas ni hanya politik saja, jangan sembanglah beb nak jaga maruah Islam.. semua salah orang je diorang jelah yang betul, hah sekarang Allah bagi cash,... so korang ada otak fikirlah sendiri.. hehe

HABISLAH UMNO WEI, SAMBUTAN HAMBAR LAWATAN TPM KAT MELAKA... !! fuh.. adus..!!!

so memang ini yang dijaja oleh puak kepala bana al ketempea sunnek yang mengatakan sambutan dingin orang melaka terhadap lawatan Tan Sri Muhyiddin Yassin, Timbalan Perdana Menteri ke Melaka, habislah umno wei.. eeeee takutnya iiiii..... eeeeee....

HABISLA WEI... HABISLAH... APALAH NAK KITA CAKAP LAGI... HABISLAH UMNO...

tapi hanya ini saja yang diorang sebarkan kat blog-blog, facebook, sampai meleleh air liur mereka sebab puas kerana iii macam ni je orang datang, diorang siap gelak sambil hentak-hentak meja kerana gambar ini.. gelak macam minum todi... ye lah setakat ini je orang melaka yang datang.... hehehe... ok kita bagi mereka stim dulu...

habis yang ni... camne pulak? camne pulak boleh penuh pulak... aaaa jawapan mereka, ahhh ni mesti kena paksa datang ni.. inilah standard otak penchacai... lutut dengan otak mereka memang bergabung... tupasal gambar diatas tu diorang cukup suka... hehe.. tapi realitinya mereka tersentak, tergaru kepala, ada yang memang tak leh terima sanggup lempang anak sendiri sebab kan gambar bawah ini.... hahahahahha

 ai macamana boleh ramai pulak ni, cacai.. pelik tak? aku pelik ni hehe

 uish, ni yang pelik bin ajaib ni.. macamana leh tetiba jadi ramai ni.. pelik lah.. kata cacai.. kah kah kah


sumber flying kick

ps: kesimpulannya puak-puak puaka pakatan dah semakin pening, pening macamana lah nak bahankan bn ni.. keke.. gambar sebelum majlis pun leh jadi modal.. kah kah kah kah... ini orang panggil "stupid brain of pakatan rakyat", cerdik tak boleh diajar, bodoh terlebih cerdik dari yang cerdik.. keke...

sinar harian kan proksi pakatan, takkan korang tak tau..!!!!

sinar harian dah memainkan peranan sebagai satu akhbar penghasut untuk memastikan pakatan rakyat menang pru13 nanti, mereka kata mereka telus dalam memaparkan berita.. tetapi, sejak kebelakangan ini cara mereka buat berita ibarat macam akhbar keldaian daily versi tamil yang berselindung... dan mereka sebenar memang prosi pakatan.. ahh dari dulu lagi perasan.. sebab tu laku beli oleh orang pakatan je.. kalau tengok sales diorang kat selangor ni, setakat laku cerita politik je.. berapa kali tukar layout, sekarang lah masanya nak dapatkan momentum sales sebab pru13 dah dekat... aku cadangkan kalau bn menang pru13 nanti, kasi pantau sama sinar harian ni... aku rasa berapa banyaklah masyuk dapat ni... eleh toksah temberangla sinar... pui..


bocor cerita ini, demi apa? demi jualan tinggi untuk membuatkan persepsi buruk terhadap kerajaan.. siapa punya kerja, siapa lagi kalau bukan prosi pakatan lah.. kamon beb ini strategi akhir yang mereka nak buat.. realitinya akhbar harakah pun kalau ikut mana ada laku macam dulu, kedaian daily pun sama, sales menjunam.. so senjata terakhir.. sinar harianlah.. kita kena faham game yang anuar n the gang nak bawa, semua kerana putrajaya... kita kena kuatkan pertahanan.. kita kena serang unit-unit diorang sekarang.. jangan tunggu... ayuh rakan-rakan cyber, tanah ini saja kita tinggal untuk anak cucu kita... jangan kita biarkan pemimpin lgbt dan jual kalimah Allah jadi pemimpin kita nanti... lawan... lawan...

klik sini

ini semua propa pakatan nak cari isu.. keh keh, ini je ke bukti? ek ala..

setakat bukti macam ni nak kaitkan kerajaan, kira kerajaan akan approvedkan warga asing dengan bagi ic, agak-agaklah tuduhan bodoh paling bedebah yang dicanang geng-geng jibraun sana.. keh keh... korang takkan tak tau pesen pakatan ni.. contoh paling dekat bekas mb perak, nizar yang tahap meroyan dia sangat kronik, dia babitkan kerajaan jepun yang katanya pampasan perang dunia ke-2 sebanyak rm207 billion itu dah kena songlap dek kerajaan malaysia... siap tunjuk dokumen.. ini semua taktik lapok la brader... keh keh.. dah-dah kau terkantoi.. terkedu malaun nizar tu...

so sekarang yang ni pulak.. keh keh, buat persepsi buruk itu memang keje pakatan beb.. diorang hanya tunjuk bukti macam ni yang boleh dikatakan sahih.. wakakaka... hanya geng-geng otak kat lutut ye percaya bulat-bulat.. siap takbir depan laptop bila dapat tau hal ni.. kah kah.. ape punya benggong takde isu puak-puak ni... setakat persepsi.. pui..


ps: keh keh, cari yang trill sikit.. bagi bukti gambar sekali barulah gempak, ini setakat kertas.. keh keh.. puak  korang bolehlah percaya.. kah kah kah.. 

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...