Selasa, 5 Februari 2013

masalah besar bn beb, kalau sambutan cenggini... adus..

jangan risau wahai penchecei dap.. semua gambar-gambar himpunan rakyat 1 malaysia di indrawasih, pulau pinang, hanyalah edit.. betul.. edit.. sebab cuba korang tengok gambar-gambar dibawah ini.. semua orang ramai tu menggunakan tindihan imej.. betullah cecei.. edit.. hehehehe..





ps: kalau tak edit apa ek.. erm jap oo ini semua dibayar.. sorang rm1000, lagi tinggi nilai dia dari br1m tau.. hehe.. erk.. aaa yang ramai-ramai ni mereka silap majlis.. sepatutnya mereka nak pergi ceramah anuar ibrahim.. tapi anuar ibrahim batalkan... kekekekekekekekekekekekekekekekeke....

WTF?? POSTER YANG KREATIF, hahaha.. jom tengok..






















ps: wtf tullah hahaha.. kreatif tul...

sumber penpatah.blogspot.com

mereka kata pm yang bayar psy, 2 juta.. wak lu..

itu pun nak bagi temberang kat semua orang, kata duit rakyat bn guna untuk bawa masuk psy masa tahun baru cina nanti.. habis dicanang kata najib habiskan duit rakyat untuk semua ini.. wei bhagal.. kalau dah nama otak sempit, sempit lah sampai mampuih bodoh.. hahaha...

dah syarikat swasta bawa masuk, mereka guna duit diorang, diorang bayar cukai, diorang tak bising hancing macam korang pun, jadahnya mengelabah bila psy nak datang.. kenapa.. kalau dah tau dap hebat sangat, apasal tak dap je yang bawa masuk psy, amacam? dana duit yahudi kan banyak gunakan jelah..dah-dah mati idea nak bahankan bn buat cerita merapu!! wak lu lah.. cecei.. hehe


ps: kalau dah babi masak kicap babi lah juga si malaun buat cerita bohong kan.. pui.. hehe

eh eh, ada orang edit ada logo pkr lah.. tarian ghairah ni hahaha

ei ei.. apa ni.. eh eh.. uit, kemungkaran ni.. ohh.. kerana ada logo pkr, maka dengan automatiknya pas jangan harap dia nak tegur.. sebab mereka kata hanya umno saja yang membuat mungkar, tapi yang ni apa ya maulana.. ohh ini sebab mereka satu kapal... dan kemungkaran ini dah diampunkan dosanya... erk.. biar betul...

hahaha... aku saja buat spikulasi camtu.. yelah. hal umno ko kutuk.. kau keji kau hina kau buat macam kau sempurna sangat.. tapi bila geng satu kapal kau buat onar.. buat maksiat.. eh eh.. tak ngaper.. ana sudah kawtimkan... ini ke korang sebut nak lawan kemungkaran? oi lahanat pak maun.. hahah.. cakap sembang pung pang pung pang... Allah tunjuk kat mata hati korang.. siapa durjana sekarang lahabau.. hehe..

LU PIKIRLAH SENDIRI LOR... LU ADA OTAK.. LU BOLEH FIKIR...


ps: semua dah dibutakan mata diorang semua kerana putrajaya.. semua kerana duniawi, alah jangan sembang la kau berserban besar camne pun.. kau tetap ajen dajjal kalau kau tak mampu tegur hal ni lah pas.. lanthoi la..sembang berapi je pandai.. ceh..

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...