Ahad, 17 Februari 2013

hebat hairie othman, ceramah dia kumpul ribuan orang beb!!! tahniah...

ini macam boleh getar lutut aku tengok... mau berjemba-jemba cecei lihat ni.. gile siut hairie othman sekarang.. ceramah dia boleh kalahkan abby ooo... mau abby jadi tak puas hati camni... bob lokman lagilah.. mau di jeles ooo... kalaulah ramai macam ni.. kutipan derma pun mesti masyuk.. bolehlah cover sebulan gaji..  ceramah ni ada sekali si latipah koya dan pak maun seko tu apa nama dia.. alah..n surendran

kira ceramah hairie di padang serai, pulau pinang ni berjaya mengumpul hampir puluhan ribu... cayalah.. dah sekalung tahniah lagi sekalilah hairie.. lepas ni bolehlah buat ceramah distadium.. mesti penuh..sampai berhimpit-himpir nanti orang datang... mesti ada orang histeria sebut nama hairie... hairie.. i lap u....

 saya dulu berlakon semua filem saya box office.. sekarang saya jadi penceramah je.. nanti derma lebih sikit ye.. takbir... takbir...

puluhan ribu yang hadir... giler arhh.. hehe

ps: kesimpulannya.. pas dah semakin tergugat.. sebab ceramah mereka kalau dulu sekali kumpul derma mau mencecah puluhan ribu.. kali ni nak bayar penceramah pun kena diskaun.. mana tak frust hairie.. keh keh keh..

sumber klik sini

habislah piya kena maki hamunlah dengan cecei tegar nanti!!!

mesti cecei tahap cipan menahan marah nanti ni haha.. diorang ingat piya menyokong royalti atau logo cecei suka tu 'R', hehe.. bila piya pun tau tidak apa boleh dibanggakan pun dengan pemerintahan pas.. jadi aku percaya memang kena maki lah piya ni kang, cecei kalau orang tak sokong diaorang, hah siaplah.. hahaha... harun din yang orang kuat dalam pas pun boleh kena maki sebab nak pertahankan kalimah Allah.. ni pulak kita yang biasa-biasa ni...


sumber klik sini

ps: totok pas, puji kami boleh, kritik kami tak boleh, sebab kami power..

ai takkan lupa kot, anuar ibrahim yang kata.. teruja i

masih ingat? alah masa tu seluruh rakyat malaysia dah rasa kita dah ada perdana menteri baru yang hensem lagi teragung!! menjadi bualan hangat kedai kopi, sampai ke tandas awam pun mesti ada orang sapa, betul ke berita ni ek?.. dan abang-abang she male yang cakap lembut je bila bertanya berkenaan hal ini.. jawapan si she male tu...

- "i rasay i cukup teruja dengan berita ni, i cukup suka dia, hensem, cute, macho... awwwwww"

dan golongan hensem tapi tak suka perempuan pun ada juga beri komen

- "wah ni sudah bagus, boleh lah kita orang pegang tangan kat tempat awam dengan tak rasa malu lagi lepas ni.."

golongan pentotok yang taksub apatah lagi... komen mereka lagilah

- "hahaha, padan muka pak lah.. hahaha.. umno akan hancur.."

kesimpulannya sampai tak cukup tanah orang kampung sebelah dok cerita siang malam berkenaan hal ini... sampai melopong... sampai garu kepala jugalah aku time tu... hahaha... tapi tulah.. hehe bukan aku, semua sekali dah kena tipu... wakakakakakakakaka....... semua kerana tarikh 16 september 2008...

MASIHKAH KAU INGAT CECEI...

yiha yiha... hidup anuar ibrahim.. cayok cayok... hahahaha...

BILA DAH KENA TIPU, MAKA SAMPAI KE SUBUH KITA AKAN KENA TIPU.... NAK JUGA DIA JADI PERDANA MENTERI YE.. HAHAHAHA... aduhai macam-macam perangai cecei.. kah kah kah...

terbuka lagi pekung busuk pas!! memang tak boleh pakai!!!

bila isu psy, diorang lah paling lantang bersuara macam sampah busuk tak buang 18 hari.. kutuk ds najib kemain, di jajanya macam-macam versi cap taik supaya orang percaya keburukan dari bn membawa psy, tak tutup aurat, bayar rm2 juta lah dan macam-macam lahanat diaorang jaja burukkan bn..

nah, sekarang dah terbuka pekung, mengata orang lebih tetapi dia lagi teruk dari orang yang dia kata tu... itulah pas.. cakap dah tarbiah dap, ni siapalah yang tarbiah siapa ni, amatlah malang kalau kita biarkan pas berkuasa bila perangai haramjadah begini pengikut mereka agungkan... pooodahhh...



ps: kemain suka diorang kata umno maksiat, umno jaja arak... kepala bana cap kepala unta la.. hahaha.. sembang kasi orang bimbang ko bagi je dekat pas.. hahaha

erk!! kurang orang?????? biar betul!!!! lokasi di pasir tumboh..

????????
????????
????????
????????

bukan selalu penuh ke.. erk?????? siapa boleh bagi pencerahan masalah ni.. bukan ke kalau pas buat ceramah bukan setakat full pack.. atas pokok, bumbung rumah pun penuh beb dengan orang... tapi ni...erk erk... apa semua ni... erk erk... ??????????


sampai monyet pun terkujat dengan hal ni oooo... apa pasal??? apa sebab??? 


ps: kesimpulannya, dah tak releven dah dok pi sokong pas tu.. jom undi bn.. adios.. hehe

BIAR BETUL HARAKAH NI..!!! JOM TENGOK..!!

siapalah yang buat gurau kasar ni.. hahahaha.. kang ada yang jadi sawan lak karang ni.. hahaha.. jangan atuk nik aziz baca cukup.. kang terkejut pulak orang tua tu.. hahaha...

kalaulah editor harakah tersalah buat cerita, mau terbalik kilang yang cetak harakah kang... wakakakakaka....

gurau-gurau.. sumber klik sini


ps: kang ada yang demo kang, jangan dibuat main hahahahaha..

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...