Rabu, 20 Februari 2013

survey di facebook yang buatkan ramai pencecei jadi sasau!!! jom tengok!!

apa kata anda, adakah mereka yang tak boleh terima kenyataan silent voter ini adalah jenis buta tuli.. keke.. tak boleh terima kelemahan dari pakatan rakyat itu sendiri, pas dengan masalah mereka, pkr dengan masalah mereka dan dap pulak dengan kiasu mereka...

di page sayangi selangor, ramai giler macei dok komen dan rasa mereka lah paling ramai, tetapi mengikut servey ini, ramai silent voter yang sah sokong bn dan menyalahkan pakatan rakyat kerana janji tidak ditunaikan masa pilihanraya dahulu.. hehe.. punya teruk sawan diaorang beb.. kalau korang tengok, dah macam orang gila khinzir.. hahahaha


ps: kadang-kadang lawak giler doh, tak leh terima kenyataan yang silent voter ni memang ke arah bn, majoriti melayu lah, yang muda-muda cina rasanya tak kot.. mereka tetap dengan dap.. so bila mengundi nanti bn lawan dap.. hehe.. 

wah ngo 'R' berjaya tarik 5,000 mahasiswa dalam program mereka!! habislah bn..

habislah, cecei.. korang berdiri dan sebut yes 3 kali ye,

yes
yes
yes

betul apa, dashyat juga peranan ngo 'R' ni.. ramai giler mahasiswa datang ooo.. sampai penuh dewan, kat luar belum dikira lagi tu.. memang power, nik aziz tersenyum lebar ni.. mau ramai cecei akan hebahlan hal ini sebab kalau ramai begini jangan haraplah bn nak rampas kelantan, kata cecei sorang tulah.. aku senyum je.. hehehe..

tu dia, kemain suka abang tu ha.. hehe

jom tengok ramai gile manusia hadir ke program ngo 'R' tu.. hehe


ps: ui mana boleh, tak mungkin, rasa tak betul rasanya.. eh eh.. tak pun ni sabotaj ni.. hehe.. dengar kobarnya bunting untuk program ini digantung banyak tu, tapi kalau gantung banyak pun bunting tu, setakat macam ni kedatangannya, alamat tumpo yeop... hehe

baca seterusnya my massa

STATUS FB DARI PEMUDA PENYOKONG KUAT PAS!! yo yo je!!

erm yela.. kau jelah Islam.. bila dibuka isu pasal rumah urut di selangor, semua bagi jawapan ke laut dan tak mampu nak berikan fakta.. hehe.. asik-asik jawapan ohh bn dulu lagi banyak rumah urut, bila tanya berapa banyak lesen yang bn luluskan masa zaman khir toyo.. seko dari diaorang tak mampu nak jawab.. hehe.. muda-muda nak cerita pasal dakwah.. dah terus anggap diri lagi Islam dari orang lain.. erm ai ajaran pas memang dia ajar penganut dia macam tu.. almaklumlah kunci syurga tok guru dia dah bagi.. hehe..

kepincangan dalam pas mereka nak cover, mereka kalau boleh nak tutup sebaik mungkin..dan paling best mereka tak langsung anggap fakta sebenar itu sebagai dalil kuat untuk mereka percaya.. ai macam ni kalau maksiat depan mata yang orang dia sendiri buat, mau dia tuduh ahhh ni umno punya konspirasi...


ps; bila posting syok sendiri, inilah jadinya, menganggap umno/bn tak Islam langsung katanya..hehe..

cybertrooper pakatan dibayar rm3000 sorang, tapi ini je hasil fitnah yang kantoi!!!

wah, dah tersebar yang cybertrooper pakatan dapat sorang rm3,000 patutlah dok canang cerita fitnah macam buat makan mee goreng.. sekejap je siap.. tapi yang malangnya, di jaja fitnah, lepas tu kantoi... buat membazir duit je.. duit fitnah tu dok bagi anak bini makan.. keke.. macam gampang...

facebooker pakatan yang kejanya dok sebar cerita fitnah, kantoi melantun-lantun.. hehe.. katanya dekat thailand kerajaan sana tak mengenakan tol.. highway mereka free.. haha.. tapi yang ni kira camne..


ps: yang tol tu kira tak sengaja bina tu.. hehehe.. sumber klik sini

Shazni dilantik ketua pemuda PH, namun ditentang dalam AMK

 Ketua Pemuda Amanah Shazni Munir Mohd Ithnin dilantik sebagai Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) yang baru. Namun pelantikan itu, yang diput...