Sabtu, 2 Mac 2013

info baru diterima!!! puluhan ribu membanjiri putrajaya untuk trailer pas yang hebat tu!!!

tahniah!!
tahniah!!

bravo pas!!
bravo pas!!

dengar kata seluruh orang diputrajaya hadir dan memberi sokongan kepada trailer pas yang ada gambar atuk nik aziz tu.. perghhhhh!!! mana tak ramai, orang nak dengar penceramah yang akan mencaci kerajaan.. dan memaki hamun umno pasal isu lahad datu... melopong orang dengar ko... hehe





 yes yes ada orang main gitar, dulu tak salah aku kalau siapa dok petik gitar siap orang pas sound.. ini alat muzik syaitan.. 


ps: parking penuh, berasak-asak orang datang, siap ada orang terpaksa panjat pokok, ape korang tak nampak ke???? dashyat pas sekarang ek.. hahahaha... tapi sayang, ingat kan croud sampai puluhan ribu tapi sayang hanya ratus-ratus je.. ek eleh.. itu pun nak eksyen... haha

sumber kulaan niring

boleh pitam beb!! hampir 20 ribu rakyat kedah hadiri ceramah anjuran pas!!! mampuih!!!

aduihai, camne aku nak cakap ni, hebat pas bro, sekarang mana-mana ceramah diaorang full pack, huish kemain suka pekakas dap beb.. senyum sampai ke telinga, sampai nampak muka suci je... mana taknya, apa saja ceramah yang pakatan rakyat anjurkan, jangan sembangla beb.. mesti sampai ribu-ribu, terbaru di kedah, hampir 20k beb hadir, gile ramai... huh...

perghhh, ramai betul, tapi ni ceramah bn di kelantan... hehe..

yang betulnya gambar kat bawah ni...


amacam brader ramai tak? oi pekakas anuar ibrahim, macam ni kau nak sembang dia boleh jadi pm, muakakakakakakakaakak..... eh eh.. kerusi tu pun ada orang la.. ce tengok.. ce tengok.. ramai tu.. sampai penuh, dikatakan orang sanggup panjat pokok kerana bahagian bawah penuh orang... ai.. kan ramai tu.. eh eh..

KESIMPULANNYA BIARLAH GAMBAR BERBICARA... pekakas dap jadi sewel sekarang ni sebab, banyak lagi bukti akan terbuka berkenaan dalang yang jadi penyebab isu lahad datu.. kita tunggu...hehe dan lagi satu, kita bongkarkan yang ceramah-ceramah anjuran pakatan rakyat sekarang dah tumpo.. hehe.. rakyat dah tak memihak mereka.. ini lah realiti yang tak leh diterima oleh pekakas dap.. 

ps: kita undi bn, biar telingkop pas, dap dan pkr... ayuh rakyat semua.. kita ajar mereka apa itu kebangkitan rakyat menolak kebabian pas, dap dan pkr... pui

sumber GPB

terbaru!!! unit risikan mengesahkan 3 dalang pencerobohan di lahad datu!!!

habislah pekung dah nak terbuka sikit demi sedikit... diaorang ingat perisikan tentera macam perisikan tian chua, macam mat sabu, macam rafizi ramli... diaorang ingat unit perisikan pakatan rakyat lagi hebat dari unit risikan tentera... sekarang cybertrooper mereka yang bergaji rm3,000 bersungguh-sungguh nak pusing cerita isu lahad datu, sebab mereka dah goyang dah... hahaha, siaplah kau... siaplah, terbongkar semua.. memang lunyai lah nak menjawab...

Di bawah adalah laporan Inquirer News yang pasti akan mengejutkan kita semua tentang kronologi dan kaitan percerobohan Lahad Datu dengan Anwar Ibrahim dan pakatan pembangkang.

Secara ringkasnya, Inquirer News mendedahkan wujudnya kumpulan ketiga iaitu pembangkang Malaysia politik, yang sedang bersiap sedia untuk pilihan raya umum yang mungkin akan dipanggil sebelum Jun.

Pegawai perisikan Filipina berkata bahawa salah seorang ahli pembangkang politik Malaysia yang bersekutu dengan Anwar Ibrahim telah bertanding bagi jawatan di Sabah.

Rupa-rupanya, ahli politik ini adalah salah seorang dari orang-orang yang bercakap dengan Kirams. Beliau didakwa mewakili parti pembangkang yang menyokong Kirams membuat tuntutan ke atas negeri  Sabah.

Malah, satu laporan The Philippine Star minggu lepas telah mendedahkan percerobohan di Sabah ini adalah sabotaj kepada usaha rundingan damai kerajaan Aguino dan mengaitkannya dengan nama-nama Cojuangco, Tingting, Moro National Liberation Front (MNLF), Nur Misuari dan Norbeto Gonzales, bekas penasihat keselamatan negara Filipina.



baca seterusnya dr mim

ps: lawan kejahatan pakatan rakyat demi agama, bangsa dan negara... goyang dah setan-setan tu.. 

when this bastard animal always talk talk talk rubbish!!!

kalau dah nama kiasu haramjadah.. haramjadahlah namanya.. apa semua mereka nak politikkan..bila binatang barua ini bersuara... aku tak taulah nak cakap apa...

aku nak tanya berapa juta umno bayar kepada orang yang terkorban tu???? bagilah bukti... talk talk talk... fucker punya kit siang, bangsat babi punya tien chua... lu yang jumpa misuari apa cerita 4 bulan lepas... u think al malaysian stupid like u???? the bastard always bastard....


tian chua, apa lu buat 4 bulan lepas jumpa misuari?????

kita lihat sendiri keluarga mereka.. apa yang kita lihat, apakah sanggap sangatkah umno nak korbankan orang yang berjuang demi negara dan biarkan keluarga mereka bersedih... aku nak tanya.. binatang apa yang ada dalam otak manusia 2 ekor ni... ???

adakah keluarga ini mereka juga dibayar????? memalukan bila ada yang percaya bulat-bulat ini adalah konspirasi kerajaan.. gila yang gila.. bila otak disalut taik tetap akan jadi semakin rosak, itulah penyokong yang taksub...

ps: Al-Fatihah buat kedua-dua pejuang negara yang terkorban siang tadi ketika bertempur dengan waris kesultanan sulu...

Shazni dilantik ketua pemuda PH, namun ditentang dalam AMK

 Ketua Pemuda Amanah Shazni Munir Mohd Ithnin dilantik sebagai Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) yang baru. Namun pelantikan itu, yang diput...