Ahad, 21 April 2013

[PERANG PRU13] DATUK ABDUL HALIM SAMAD BUATKAN NIK NAZMI TERGUGAT DI DUN SERI SETIA!!

 terbaik datuk halim.. di senangi orang seri setiaDatuk abdul halim samad adalah calon bn yang di sukai rakyat dan mendapat sokongan jentera bn di dun seri setia..

Malam tadi diadakan ceramah anjuran bn kawasan dun setia, ramai dikalangan penduduk tidak segan silu turun mendengar  ceramah..  kerana agenda merampas selangor dari kerajaan pr telah membuka mata ramai rakyat selangor… di dun seri setia.. penyandang pkr, nik nazmi.. antara salah satu contoh adun pkr yang hanya pandai bercakap.. beri janji, beri harapan.. tetapi mengikut kata-kata penduduk di situ… muka nik nazmi boleh kira berapa kali je muncul selama 5 tahun dia jadi yb pkr disitu…

Dengar cerita juga nik nazmi mengatakan, siapa saja calon bn di dun seri setia, dia sambil tidur pun dia boleh menang besar… ohh angkuhnya.. tetapi, bak kata datuk halim… tak pe kita biarkan dia angkuh dan berlagak.. sebab datuk halim dan jentera tempur bn akan bongkarkan kepincangan nik nazmi selama dia jadi yb di sini.. KITA TEMPUR....!!!

Selama rakyat ditipu, takkan nak diamkan saja..

team media selangor

[pru13] jadi calon bebas kerana nak ajar keangkuhan khalid samad??


Kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Batu Tiga dan DUN Kota Aggerik menyaksikan pertembungan tiga penjuru apabila calon bebas mencuba nasib bertanding di kedua-dua kawasan itu.

Mereka adalah Eriq Faisal Rusli, bertanding di DUN Kota Anggerik manakala Uzi Che Hussin bertanding di DUN Batu Tiga.

Kedua-dua calon Bebas merupakan bekas penyokong tegar pakatan haram di Shah Alam. Walaupun tidak mendaftar sebagai ahli mana-mana parti politik, mereka sering memberi pandangan yang cenderung ke arah sokongan kepada pakatan haram.

Menurut rakan kepada salah seorang calon Bebas yang tidak mahu dikenali, beliau terkejut dengan tindakan rakannya yang bertanding atas tiket Bebas.

"Sebagai rakannya, saya tidak menyangka beliau akan bertanding sebagai calon Bebas. Cuma kami ada berjumpa hujung tahun lepas, beliau menzahirkan kekecewaan terhadap keadaan di Shah Alam yang sentiasa menerima banjir kilat jika hujan lebat.

"Beliau memang menyokong pakatan rakyat dan pernah mempengaruhi rakan-rakan kami supaya menyertai perhimpunan haram Bersih," katanya.

ps: ramai nampak berbulu dengan khalid samad.. hehe termasuk orang dia sendiri... tapi memang betul bro.. angkuh patut diajar makna penyesalan... ayuh.. rakan-rakan bn.. tempur habis-habisan...

team media selangor

gambar yang bikin khalid samad jadi sawan..

hehe siapa kata orang india marahkan zul nordin.. siapa kata.. malah mereka akan bersama-sama dengan bn akan menumbangkan khalid samad yang angkuh bangsat tu.. ayuh kita henyak cukup-cukup... biar dia tau apa itu penyesalan... hahahaha..


harap zul nordin ajar cukup-cukup keangkuhan insan bernama khalid samad.. lunyai kan dia di shah alam.. jentera di shah alam, ayuh kita sama-sama membantu kemenangan zul nordin...

ps: kita gempur habis-habisan... fight!!!!

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...