Khamis, 9 Mei 2013

patutla azmin angin dengan anuar ibrahim! ni kot antaranya puncanya?

memang lahabau. anak haram, kepala bana, full stop!!

dengan melayu lain kata-katanya, dengan cina lain pulak kata-katanya, ni apa semua ni? nak jual kati negara ni ke camne? siul lah!!

harap siasat juga kebenaran dan kesahihan hal ini... bagi aku this to much anuar ibrahim!!!


ps: lu fikirlah sendiri bro!!

MEREKA MENANG SAH! ORANG LAIN TAK SAH, TIPU! GILA BADAS!

kadang-kadang aku rasa puak-puak pakatan rakyat yang kalah dalam pilihanraya 13 ni adalah jenis otak yang ada masalah rasanya haha.. tak leh terima kekalahan, apa dia ingat dalam 13 juta pengundi tu sah mengundi diaorang ke camne, adakah ini juga dipanggil mental disorder (kalau salah ejaan ini kasi tau, english den fail, haha)


ps: hehehe.. lantak kome le yeop!

siapa makcik ni? jeng jeng jeng

liciknya, uish, aku pun rasa cukup licik agenda puak-puak dap ni, mereka cukup hebat dalam propaganda sampai ramai dikalangan orang melayu terlena dibuai mimpi..

jom tengok gambar dibawah

siapa makcik ini yang berlakon dalam video keluaran dap untuk kempen ini kalilah semasa pru yang lalu..






ps: orang pas tak mau komen? janganlah mudah ditipu lagi rakanku.. janganlah mudah kena jual apa saja tanpa melihat keadaan sebenar, sedarlah umat Islam!

sumber klik sini

walau nampak benar bohongnya! tapi ramai pulak komen dan klik like!

perasan tak orang kita ni, kalau perkara tak betul, huh cepat je dia up to date, cepat je dia percaya, walau dalam hati tu dah kata, erm mana mungkin ia betul.. semua tipu je ni, tapi masalahnya walau dalam hati dok kata macam tu, percaya juga sebenarnya... haha

ini lah penyakit orang kita yang susah nak sembuh, percaya terus bulat-bulat!! haha..


hehe.. kan, dia kata cuma taip 1 dan lihat apa jadi, kalau logik la mana ada apa-apa pun.. hahah.. tapi tengok like dia dengan komen, amacam? haha..

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...