Jumaat, 31 Mei 2013

perkataan yang paling cilakahai abad ini!!

apa ni, dulu sekolah mana tokey ni ek? semakin hamlaulah jadinya bahasa melayu ye, sampai perkataan yang senang pun boleh salah. ceh!!!


nasi lemah, lemah semangat mau beli la apek!! haha..

akibat muka hadapan akhbar ini!!

akibat dari headline muka depan akhbar sinar harian, dengar ceritanya ramai dari macai dengan tetiba menjerit tanpa sebab, terajang tiang letrik dengan tetiba tanpa amaran, ada yang minum teh tarik sampai 18 gelas di kedai mamak kerana tak puas hati, pelempang jiran tanpa sebab, malah ada yang tetiba jadi marah keterlaluan dah macam jebon kalau tengok... puncanya...

hehe... ai bakar line nampak sinar harian ni, keh keh keh keh..


ps: jangan tipu,tipu ye, tunaikan janji tau.. muah!!

alkisah cerita perhimpunan blackout!! memang goyang bn!!

hebat! hebat! pukulan perhimpunan blackout selepas pakatan rakyat atau cerita senanglah, anuar ibrahim tak leh terima kenyataan yang dia tak jadi pm, dia tuduh spr tak telus, sebab ada unsur undi tipu atau senang cerita jugalah ada pengundi hantu... dan paling best cerita blackout...

jeng.. jeng.. geng-geng otak hitam pun berkumpul... perhimpunan pertama di stadium kelana jaya, eeeeeee... gerunnya i... habislah bn camni... eeeeeee... di kelana jaya sahaja 38 juta orang hadir...


 lepas tu buat kat batu kawan, 25 juta hadir!! gulp....


 mr anuar iblahim melambainya pun tangannya ke atas worang ramainya adui..

 berikut adalah perhimpunan di seluruh semenanjung, cuma di amcorp mall je tak letak.. malas.. hehe

nak dijadikan cerita, punyalah haram gempak buat perhimpunan blackout, di jaja punya haram power kata memang ada blackout sewaktu penggiraan undi berlangsung, sampai macai sanggup beli t-shirt hitam gelap gelita macam negro semata-mata percaya memang sah blackout berlaku. berhimpun sampai sanggup berhujan panas.

sampai hari-hari perkataan blackout ni dah jadi sinonim, makan, tido, berak, kencing, menguap, tak lekang perkataan blackout ni... sampai ada yang lupa asal usul, lupa keturunan, lupa anak bini.. hehe lupa jalan pulang dan macam-macam lagilah.

maka pada hari di tunggu-tunggu untuk si ketua penipu itu buat laporan polis hal berkaitan penipuan pilihanraya, masa tu semua dah kata "yes yes yes" dah, ada yang melompat-lompat riang di luar balai polis kerana anuar ibrahim akan membuat laporan polis berkenaan bukti panas. siap bertepuk sakan macai-macai dan berkata habislah kau bn, bukti dah ada dah ni, nak buat report je ni.. habislah kau najib!!!

tup tap tup tap, ingatkan hal blackout yang dia jaja satu malaya tu yang dia laporkan, sekali hanya dakwat kekal yang tak kekal je dia buat report? huk aloh.. keh keh keh... mana cerita dan bukti blackout? bukti 40 ribu bangla? kenapa tak buat laporan sekali wei? hahahahah... terlopong macai.. ada termencarut dalam hati.. shit, aku kena tipu ke camne ni.. hahaha...

 anuar ibrahim membuat laporan tentang dakwat kekal yang tidak kekal..

mana ada kekal dakwat ni, kata anuar ibrahim.. 

jadi kesimpulannya saja nak buat hot je cerita propaganda blackout kau ye, oii dah kalah dah lah, tunggu lah pru14.. huk aloh woii.. hahaha..

jom kita bersenam ketawa bersama.....

 eeiiii bhegapa besar da lubang idung... hahahah
 hahahaha.. semua kena toron, hahahahahah
kau hade? selalu kan kena tipu? alah biasalah.. syok ape.. kah kah..

meh kita tengok kucing ni gelak.. kekekekek...

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...