Selasa, 11 Jun 2013

biar betik? ustaz azhar idruz ajak toit-toit? huish..

aku tak mau kata apa, kalaulah si penyebar cerita ini hanya buat cerita bohong, menanggunglah, kalau ia kejadian betul sisasatlah, huish, takkanlah hea, takut ini tektik bunuh karekter yang selalu orang buat dekat insan-insan popular, ds najib pun kena, isu altantuyanya, bang non dengan chinal doll nya, tapi kes bang non dia kira payah sikit nak sembang sebab video besi telah membuktikannya, keke..

entah lah labu, ustaz azhar idruz kan dah kawen buat kali ke-3, ada 3 isteri, takkan lah kan, yang si mangsa pulak katanya dah tutup acc facebooknya, jadi kesimpulannya, orang macam uai kan orang popular, mestilah ramai orang tergila-gilakan dia kan, so faham-faham jelah labu... hehehe..


*Ini Maryam Mazlieynna Mazlee*

ps: awek ni pun satu nak cari publisiti kasi lah trill sikit, ini dalam facebook, silap haribulan yang buat facebook muka dia ni orang lelaki, guna nama Maryam Mazlieynna Mazlee untuk memfitnah orang, biasalah akhir zaman ni fitnah macam air yang mengalir!!

sumber klik sini

[TERSIRAT] CUBA ANDA DALAMI APA MAKSUD LUKISAN-LUKISAN INI?

setiap lukisan memberi satu cerita tersirat yang hanya pemikir dapat tangkap maksudnya.

cool












ps: ai macam-macam

sumber penpatah.blogpsot.com

semakin biadab kafir di malaysia ni ye!! silap haribulan facebook akan diharamkan kot!!

nampaknya semakin hari semakin banyak hinaan, cacian serta terlalu biadab terhadap agama Islam dan institusi raja serta orang melayu di Malaysia ni, adakah ini kerja red bean army? mereka dah mulakan fasa demi fasa untuk menjahamkan keharmonian dan perpaduan rakyat malaysia berbilang kaum di malaysia, siapa tahu, taktik komunis ni bakal menjadi satu titik hitam buat rakyat malaysia.

jadi pihak berkuasa haruslah tegas dan garang dalam mencari manusia-manusia keparat ini, bahaya kalau tak dibendung, hal agama jangan keterlaluan menghina jadi lain karang!!


ps: kalau lah di negara arab buat macam ni, sampai ke lubang cacing dia cari, sampai cabut lari ke luar negara si kafir ni rasanya, aku percaya ni kerja geng-geng red bean army yang keterlaluan!!

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...