Isnin, 22 Julai 2013

mana pergi jentera pas terengganu? buang tebiat ke camne!!


semakin hot cerita di kuala besut, ramai di kalangan orang bn pun hairan, di mana perginya pas terengganu? yang ada ramai hadir membantu che long hanyalah dari kelantan, tak habis-habis dengan logo R diaorang la kan, biasalah, royalti kena perjuangakan, nanti kalau dapat, masyuk la.

berbalik dengan che long, muka dia pun susah nak cari bila ada program yang agak besar di anjurkan pas, ait main sorok-sorok ke cane, awat? adakah kerana che long tak pandai bercakap? huk aloh, habis kalau tak pandai nak cari calon kenapa pilih dia untuk lawan 1-1 dengan bn di prk kuala besut?

ai macam-macam pas kerana kuasa.




dari sumber ini gobloq politik

maaf lama tak update blog sebab kena kidnap dengan alien!! hehe

salam

apa kabar kawan-kawan yang mungkin hari-hari duk tunggu kemana hilangnya si mr headbomb ni, apa dah merajuk ke? apa dah tak mau memblog ke, dan macam-macam spikulasi lah, hehe.. ce ce macam artis lak aku ye.. ekekeke.. tapi tak pe, hilang tu maksudnya bercuti dari memblog sekejap, setelah berhari-hari sebelum ini memblog tanpa henti.. hehehe.. so daku udah kembali!!! yearghh!!!

jadi kesimpulannya, hari rabu ni kan prk di kuala besut, terengganu, ramai kata prk ni tak meriah sangat sebab pas dah macam tak mau berserius berkempen, hehe.. alah pas kan pening, sebab kalau nak cakap terlampau yakin kang kata kompem menang di sana, tak logik juga sebab sebelum ni pru13 yang lalu, majoriti bn menang pun 2000++ gak.

BN ATAU PAS, penduduk di kuala besut faham siapa yang lebih berkhidmat untuk masyarakat dari golongan yang hanya cakap sentiasa up, sentiasa nak menang!!



ps: pas biasalah beb perangai tetap sama, still the same, so harapan nak menang di kuala besut tipis? rasanya lah kot.. hehehe

Shazni dilantik ketua pemuda PH, namun ditentang dalam AMK

 Ketua Pemuda Amanah Shazni Munir Mohd Ithnin dilantik sebagai Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) yang baru. Namun pelantikan itu, yang diput...