Jumaat, 23 Ogos 2013

PELABURAN DI SELANGOR MEROSOT!! KHALID GAGAP SALAHKAN BANG NON!!

NAK SALAHKAN UMNO, TAK LOGIK, BUKAN UMNO YANG JAGA SELANGOR, NAK SALAHKAN DAP, UISH BERANILAH, KANG KENA SAILANG DENGAN ABANG-ABANG BESAR DAP, NAK SALAHKAN PAS, ERM, BOLEH KOT, TAPI PAS PUN BLUR SEKARANG NI DI SELANGOR, hehehe..

PELABURAN DI SELANGOR JATUH MERUNDUM!! INI SEMUA SALAH???? hehe

uist.. jatuh teruk tu.. keh keh, mesti dalam harakah, keadilan daily dan malaysia kini akan cover up story ni secepat mungkin, malu oii.. hahaha

nyot nyot, biar betul pr ni, kata power ekonomi rumah urut? hehe.. nyot nyot nyot

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... merundum?????

ps: sembang kencang kata pr lah terer tarik pelaburan, abah diaorang, tu pasal cukap pintu naik, dia macam bisnes la, nak power kena banyak sales, ni... ades.. sembang kencang!!!

METALLICA PUN HORMAT BENDERA MALAYSIA!! MEREKA PUN FAHAM INI ADALAH TANAH MELAYU!!

juak-juak ketempea pr, mungkin hangin 1 badan sebab, mesti mereka kata pihak penganjur paksa anggota metallica yang buat konsert rabu lepas pengang bendera malaysia, beb, orang luar reti hormat bendera malaysia, kepala pak tongko budak-budak muda pr yang tahun lepas dok jadi vodo konon nak tukar bendera yang ada sekarang kepada bendera baru, atuk diaorang.. hehe..

ajaran pr, kalau boleh jamban pun akan ditukar kepada jamban berdiri kalau boleh, budak-budak mentah senang la korang leh cong dah mereka senang ikut perkara sengal, jadi buat-buat pemikir pr, buat kerja elok sikit, jangan nak langgar apa saja demi kuasa, ok? hehe

terbaek metallica, hangin beb juak-juak mecei pr.. hahaha..





ps: pr pemikiran mereka dah ke laut.. hehe

HARAM JADAH TAHAP BANGSAT SYIAH!! GUNA GAS BERACUN BUNUH ORANG AWAM!!

bachul punya syiah syaitan, dengan tentera fsa kau takut nak lawan berdepan, guna cara kotor dalam berperang, pengecut tahap najis, tentera syria menggunakan gas beracun untuk memerangi tentera penentang fsa, tetapi yang menjadi mangsa adalah orang awam, terutama kanak-kanak.

Ya Allah kau balaslah dengan kuasaMu dengan balasan paling teruk kepada tentera syiah yang kejam!!

ayuh tentera fsa anda boleh lakukan, kalahkan tentera syaitan syria, anda akan peroleh kemenangan, Allah maha mengatahui!!


ps: syiah adalah musuh yang nyata selepas zionis dan freemason!!

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...