Rabu, 2 Oktober 2013

ALHAMDULILLAH, MR BEAN ISTIHAR MEMELUK AGAMA ISLAM

mr bean, bukan asing bagi kita, tengok muka dia je, dah jadi lawak, sesungguhnya Islam adalah benar, dan maha suci Allah telah membuka hati hambanya ini mendekati Islam, Alhamdulillah.. 


Agak mengejutkan apabila terbaca artikel yang ringkas ini…sebuah laman web telah melaporkan yang Mr Bean atau nama sebenarnya Rowan Atkinson telah memeluk agama Islam. Ikuti keterangan yang mendakwa Mr Bean telah masuk Islam diatas.

“sungguh mengejutkan berita ini… berita daripada sumber laman web anti-israel menyebut pelakon Mr Bean, Rowan Atkinson telah memeluk islam. tiada official pengumuman daripada laman web yang boleh dipercayai setakat ini.

sama2 kita tunggu……. kita sama2 doakan semoga berita ini benar….tunggu pengumuman dari diri dia sendiri atau dari laman web yang lain.. sama2 kita tunggu..”
Menerusi laman web yang lain juga, terdapat beberapa berita mengenai Mr Bean masuk Islam….apapun kita tunggu berita/pengesahan yang rasmi nanti – [Terrible auto-translation warning]

SUMBER KLIK SINI

ps: tapi ada orang di sinun, siap di gelar khalifah umar abdul aziz, siap kata lebih baik dari pemimpin umno dan macam-macam puji-pujian diberikan oleh golongan bulan hijau, tapi hehe, tak masuk juga Islam, itu pasal kita sebagai orang Islam kena cerdik dan faham dan boleh bezakan orang yang nak mendalami Islam dan orang yang berlakon baik kerana nak jahanamkan Islam, anda sendiri boleh menilaikannya...

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...