Rabu, 30 Oktober 2013

GEMPAK SIUT!! KALI INI PAS DAH BETUL-BETUL BERJAYA MENARIK ORANG DATANG CERAMAH, HAMPIR 7 RIBU HADIR!!

punyalah hebat, sebelum ni mungkin ramai tak datang kerana hujan kata seorang pekakas pas, tapi mereka telah membuktikan, pas paling gah di sungai limau, sebab semua tau, sungai limau adalah kubu kuat mereka, jadi kita faham-faham sendirilah ye..

terbeliak biji mata beb, bila melihat betapa ramai gile orang hadir kerana ceramah pas kan banyak maki hamun.. best!! yum yum

cecuba korang tengok jelah sendiri betapa ramai nak mamp... kan ramai tu.. uish..kan kan, siapa tak nampak dia hensem!!.. hehe.. kesimpulannya.. anda nilaikan lah sendiri apa terjadi kepada pas di sg. limau, di sebalik taktik mereka yang suka buat berita tak betul, maki orang, fitnah orang, maka mungkin juga rakyat sg. pinang dah muak, keje tak langsung reti nak buat, talk talk.. like hell


ps: walaupun yang hadir untuk memberi ceramah bukan calang-calang, katanya bob lokman pun ada, pheww.. tetapi hanya berjaya menarik 20 orang sahaja penduduk setempat... apa betul ke ni... uish.. hehe.. moga orang sg. pinang berani berhijrah.. amin!!

sumber klik sini

GST ALA PAS!! LAGI GEMPAK, TIADA SIAPA PUN NAK HALANG!!

eleh, bila ds najib umum GST, punya marah tak hengat puak-puak jibrauk, sampai kata inilah negara yang pemimpinnya sangat kukubesi, buat rakyat teraniaya.. sampai ada yang mati kejung kerana kerajaan malaysia terlalu kejam, itu kata jibrauk la, tapi kalau kita perati mereka ni talk, talk only, tiada satu sepatah haram pun boleh pakai, komplen ye.. betul, no.1.. ada saja perkara mereka nak komplen, kalau kentut bau bunga pun mereka bakal komplen, ini pulak pasal GST.. hehe..

JOM KITA TENGOK GST ALA PAS!! BREKK.. SENDAWA BESAR NAMPAK KAWAN!!


 kaya, kaya

ya ini semua perjuangan hakiki.. yearghhh..


 walawea..
yum yum.. saluran gst mereka ye.. hehe.. jangan mara aaaa 


mereka pakai kereta berjenama mewah, ohhh ok, itu kita tak kisah, yang kita kisah kalau pemimpin umno je pakai kereta mewah, sebab mereka semua perasuah, pas tidak.. pas maksum..hehe..

ps: realiti untuk pemikir yang tidak sedar mana terang mana gelap, dalam diri hanya pandai cari kesalahan orang, cukup terrer ambil kesempatan atas orang lain untuk kepentingan politik, tetapi hakikat, hal umat Islam seko dari mereka tidak ambil peduli... paih paih.. kembalilah dikau ke landasan asal!!!

MB Perak selamba 'sound' Bersatu, jangan curi ahli dan bertanding tempat UMNO

 UMNO Perak akan mempertahankan kerusi-kerusi tradisi miliknya pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) nanti sambil mengharapkan gandingan d...