Khamis, 31 Oktober 2013

penyokong pas kata, ini telah memberi kemaluan kepada kepimpinan parti!! pehal tu?? jeng jeng jeng...

semakin luput idea, semakin ke laut idea-idea dari pemikir jentera pilihanraya pas di sg. limau, dari isu gambar edit, dari isu tuduhan melulu ke atas tpm berkenaan arwah ustaz azizan, sampai ke isu ceramah dan ni ha terbaru, ada penyokong pas sudah rasa cara strategi pas nak tarik pengundi memalukan presiden partinya, hj hadi awang!!

uish.. awat? ok apa, taboq biji benih kat sawah, barulah pemimpin yang gempak turun ke bendang, kalau nak harap pemimpin bn, jangan kata nak turun bendang, nak jalan kat sawah pun tak mampu, kata penyokong tegar mereka lah.. wah wah.. bukan main sedap mulut pak hang je ye.. haha..


pakai kain pelikat lagi tau, ni dalam akhbar harakah ni, tajuk besar dia mesti kaw-kaw up story ni, contoh tajuk - "pemimpin pas sahaja yang berani turun ke bendang", "pemimpin yang paling di sayangi orang sg limau kerana berani turun ke bendang", hehe...


ps: saya gelak sikit leh. keh keh keh keh keh keh keh keh.... jangan maraaa aaaa...

ceramah pas di sg limau semua kena tsunami!! awat dok jadi lagu tu??

ada penyokong kuat pas kata, semua ini taktik dari pihak atasan supaya orang bn lupa diri, yelah bila mereka tengok ceramah pas tak de langsung penduduk sg limau nak datang, persepsi akan jadi panas berdentum sampai kata pas nyawa-nyawa ikan, tetapi ini art of war dari pas, hehe umno jangan berlagak sangat.. yang pasti pas tetap menang bergaya di prk sg limau.. erm kata penyokong kuat ini lagi, penduduk sg limau tidak akan sesekali mengkhianati arwah ustaz azizan...

erm.. hehe.. kesimpulan apa yang penyokong kuat pas ni kata, pas sebenarnya dah goyang dengan bn, hehe.. macam-macam cerita fitnah mereka jaja, satu persatu kantoi, dikalangan penduduk sg limau pun tau yang calon pas adalah proksi musuh arwah ustaz azizan.. jadi.. kita tunggu dan lihat apa drama pada hari mengundi tu nanti ye.. tunggu..

jom tengok, kalau mat shabu beri ceramah pun setakat ini saja mampu kumpul.. boleh bikin runsing kawan.. kah kah kah.. pas pas.. selagi berpaksi dengan dap, selagi itu pas susah nak berubah... pas juga mengalami perpecahan, bukan 2 tapi 3 perpecahan yang dah nampak sangat ketaranya, group 1 kearah kepimpinan ulama, memang dalam umno pun menyokong pendokong ulama tulen dalam pas (misi perpaduan), group ke-2 pendokong kuat anwar ibrahim / dap dan ke-3 pendokong gerakan syiah yang ingin sangat mensyiahkan pas.


ps: sedarlah wahai insan, kita kalau tersalah pilih, maka teruk impaknya, ##berani berhijrah##

TUKAR MINYAK HITAM FREE DI SUNGAI LIMAU!! YAHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

beribu ribu tania...

yes yes yes.... ini yang kumahukan.. yes yes yes... hehe.. yahooooooooooo... yabedabedu... angerea angerea... yaribba.. yiihaaa...


beribu ribu ribu ribu tania...


ps: minyak hitam free siapa tak mau... hehe.. dulu petrol sekarang minyak hitam.. hahaha.. macam-macam ada kalu!!

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...