Khamis, 19 Disember 2013

dalam perang politik, ini dinamakan "black ops" tergamak orang pr buat taktikal keji ni ek!!

cara begini senang nak baca!!, impaknya nak buat orang marahkan umno, burukkan umno, sanggup buat apa saja demi idea dari mastermind paling bangsat, sanggup mainkan kalimah Allah demi black ops paling jahat abad ini, setelah cara black ops keji juga dibuat pada prk sungai limau, gunakan patung kaki kudung untuk menghina arwah ustaz azizan, malah cara begitu nak buatkan orang marah dengan umno.

aku sarankan kepada siapa yang buat ini, bertaubatlah, percayalah taktik perang kotor akan memakan diri, takkan mungkin umno nak buat perkara paling bodoh dan bebal? ini semua gerenti dari puak pr, kena ingat dalam pr golongan sesat ramai, rosak otak pun ramai, mereka akan guna apa saja demi cita-cita mereka untuk menjahanamkan kerajaan bn, aku faham, aku pernah jumpa orang pr yang sangat fanatik, fanatik yang tersangat ekstrim, malah bila mereka mengagungkan cara ekstrim, ia akan terjerumus kepada cara ekstrimis.

harap boleh report polis, melampaui batas beb cara black ops ni


ps: bertaubat la wei, nak perang politik buat cara etika sikit, takkan nak guna perang kotor kot, bodoh la wei mastermind pr ni, tidur tak lena lah kau.. Allah melihat!

AMBIL IKHTIBAR APA TERJADI DI TANAH ARAB!! KITA KAT SINI TUNGGU MASA JE!!

SELALUNYA MELAYU URBAN DAN MELAYU ZUHUD TIDAK SAMA SEKALI MEMPERDULIKAN HAL INI, KERANA BAGI MEREKA, KEZUHUDAN DAN KEURBANAN MEREKA ITU MENJADI TITIK TOLAK KE ARAH MALAYSIA BARU, YANG MENJERUMUS KEPADA HAK ASASI MANUSIA, HAK SAMA RATA, MEREKA SETUJU AJA KALAU KIASU NAK APA SAJA, GOLONGAN SESAT DAN LGBT NAK HAK SAMA RATA, JANJI HATI PUAS MUSUH POLITIK DI HAPUSKAN!

JOM KLIK VIDEO INI, KLIK SINI


ps: buat orang melayu zuhud dan urban, adakah puas jiwa dan raga ketika maruah agama dan bangsa anda di tapak kaki kafir, what the stupid of macai... puih

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...