Isnin, 23 Disember 2013

GENG-GENG ANARCIS DAH MULAKAN AGENDA MEREKA 31HB NANTI, KITA TUNGGU DAN LIHAT!!


Senang je nak faham golongan yang konon memperjuangkan rakyat katanya, keh keh

1. burukkan kerajaan sekarang dengan memberitahu dunia luar kekacauan terjadi teruk dan tak terkawal

2. pemimpin mereka memburukkan malaysia kepada pelabur-pelabur yang mulanya berminat nak melabur di malaysia.

3. mereka mengatakan merekalah bakal penyelamat malaysia dan dari bagus dari kerajaan sedia ada, tetapi hakikat ada agenda nak merepublikan malaysia ini.

4. dana-dana yang turun kepada kepala-kepala penghasut ini, kerja mereka cuma hasut, tunjukkan betapa korupsinya malaysia ini, betapa kejamnya kerajaan sekarang membuli rakyat, sampai ada yang teraniaya, zalim, lagi kejam dari hitler lah.

5. agenda mereka, sekiranya kacau bilau terjadi, ini menghimpit kerajaan sekarang supaya semua pak menteri letak jawatan dan pilihanraya diadakan semula.

ps: golongan anarcis ini dah buat kerja di seluruh dunia, negara2 yang terkena mandrem anarcis ini semuanya kacau bilau sampai sekarang, sedangkan pada mulanya tak teruk mana pun negara tu, jadi anda sokong gulingkan kerajaan cara begini, tapi harus di ingat, di malaysia ini polis dia bukan macam polis cap ayam, hehehe.. ngadap dulu ye!!

bila pas buat derk dekat orang Islam, politik dan kuasa lebih utama!

sejak pas berkawan rapat dengan dap, dah macam-macam onar mereka lakukan, kafir dah naik minyak dengan bermacam-macam hal, dari kes hina Islam, memperlekehkan institusi raja, merendahkan martabat orang melayu, semua kafir radikal punya kerja, tetapi satu hapah tak boleh harap dengan pas ni, mentikus je bila hal Islam dan melayu si kafir harbi menaji kiri dan kanan.

lepas tu kata kat pencacai mereka, merekalah paling bagus dari umno, sebab merekalah paling kuat sampai umno kalah di selangor, kata merekalah, ye lah pas, kau je power, kerana kau, habis dap jadi yahudi brengset kat malaysia ni, hebat!!

ini salah satu contoh, pas memang dah mentarbiahkan orang kiasu dap, tahniah lor


ps: kalau melayu jumud dan urban tak peduli, kita yang ada akal patut peduli, mereka semakin berani sebab kita bagi muka, kita bertelagah sama sendiri, hal kecil pun kita besar macam nak pergi perang, hal barang naik, sebenarnya isu tu tak de lah sampai semua rakyat merena, mesti ada cara kerajaan nak settle, kalau begini cara segelintir melayu jumud dan urban kerana nila setitik, rosak susu satu kawah, hah siapa nak jawab bila betul2 kerajaan Islam dah musnah kat malaysia ni!!

HARAP ORANG UMNO JANGAN LAH LIHAT PRINT SCREEN INI, SANGAT HAMLAU!!

SEBENARNYA, HAL INI SANGAT MENDUKACITAKAN, KALAU DEGIL JUGA, KORANG TERIMALAH KESANNYA, SEBAB HAL INI TIDAK DIKETAHUI, SULIT SANGAT BAHAYA KALAU SEBARKAN, TETAPI AKU TERPAKSA JUGA KERANA INI MELIBATKAN AIR MUKA.. HUH..


kalau betul nak tengok gak perihalnya, silalah roll ke bawah, aku tak bertanggungjawab!!
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


ps: hehehe, jangan marah aaa, saya bergulau senda, kalau pr dengan menipu, itu dah sebati, kah kah kah kah kah, macam hamlau kan?

lagi sempudal nak cerita konon datin rosmah ada share dekat syarikat p1!! haha

ades, ni kira idea cap lombong taik ke camne, kah kah, apa saja skill nak memburukkan ds rosmah, hah boleh jelah asalkan orang percaya, ai macai-macai, ce ce ayat kat ini bukan politik, ce ce ce.. ini lah dia spisis bebalisme cacai pr nak create isu, asal ada isu yang rasanya boleh meletup dan sensasi, hah kita viralkan, ai sampah oh sampah, memang betul sampah betul cacai pr nak jadi hero!!


ps: apa semua lah yang nak jadi cerita semua berkait dengan ds najib, rosmah, jangan ada pulak dok fitnah kata syarikat biskut pun ds rosmah ada share, haha.. macam hampes.

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...