Selasa, 24 Disember 2013

HAL INI MEREKA SENYAP MENTIKUS!! SEDANGKAN TERANG-TERANG LAGI NAIK!!

KALAU ANGKO SEMBANG DENGAN CACAI PR PERIHAL CAJ LESEN NIAGA NI, MEREKA AKAN KATA, INI TIDAK TERKESAN LAH KEPADA RAKYAT, HUISH, KAMON CACAI, TAK TERKESAN KATA ANGKO YE, CUBA FIKIRKAN, BILA CAJ NAIK, MAKA PENIAGA AKAN NAIKKAN JUGA HARGA, TERKESAN KEPADA PENGGUNA, BILA PENGGUNA DAH RASA KENAIKAN, MAKA CERDIK PANDAI PR GUNAKAN RAPIJI CAKAP PUNCANYA ADALAH KERAJAAN BN..

HAH NAMPAK PERMAINAN DIAORANG? KALAU TAK GUNA OTAK KITA MESTI KATA, NI MEMANG PUNCANYA BN NAIKKAN HARGA, MACAM-MACAM TUDUHAN, TETAPI BILA KENA DEKAT MEREKA, SEDANGKAN INI LAGI BERIMPAK BESAR PENIAGA AKAN NAIKKAN HARGA, SEKO PAK JIBRAUK TAK MAU KOMEN, KAH KAH KAH.. EH SIAL LAH...

HANYA DI NEGERI SELANGOR!!


ps: terkesan sebenarnya kepada peniaga melayu, dulu kata berkebajikan, tapi mana pergi berkebajikan yang di canang-canang, salah orang nampak bukan main, hah salah kerajaan pr yang nampak jebonnya, seko senyap membisu, what a macai cap tin!!

KEAGUNGAN KESULTANAN MELAYU MELAKA DI SABOTAJ OLEH BANGSANYA SENDIRI!! JADI AMBIL IKHTIBAR!!

betul, takkan melayu hilang didunia,

dah ketika era ini melayu jumud dan melayu urban adalah sama pertualangnya pada era kesultanan melayu melaka yang gak ketika itu, melayu pengkhianat bangsa inilah yang membocorkan rahsia sulit apa yang ada dalam pertahanan kota melaka kepada portugis, patutlah senang lenang kafir menjajah kerana bantuan melayu pengkhianat!!

ambil ikhtibar, sekarang ini kita tinggal kuasa, apa lagi tinggal lepas ini? fikirkan


melayu jumud dan melayu urban sanggup turun ke jalanraya kerana arahan kristianiti!!

sanggup ma, ke gereja dulu, baru gerak ke lokasi yang telah dirancang untuk buat kacau, ai, ni gerakan gereja ke camne, kira melayu jumud dan urban turun dengan hati yang suci ala holey water, haha.. apa nak jadi perjuangan pr ni? rosak budak-budak melayu, huh... makin jahanam pemikiran budak-budak melayu urban aka jumud sekarang n, mampuih la hai!!


ps: nampak tak permainan golongan liberal dan pluralisme ni? jadi kita yang ada akal jangan terpalit sampai nilai-nilai agama kita senang dibeli oleh kafir, jangan kerana marahkan nyamuk, habis rumah di bakar, fikirkan gerakan perosak ini, bukan rosak sedikit, tetapi rosak yang berskala besar untuk umat Islam di malaysia!! sedar-sedarlah wahai melayu Islam!!

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...