Khamis, 26 Disember 2013

POSTER UNTUK SEBARAN!!

aku berpesan kepada diri aku sendiri, biarlah orang dok kata macam-macam dekat aku kerana aku tidak menyokong perjuangan pr, sampai di pulau kawan, di herdik kawan-kawan yang dulu bersama-sama gelak ketawa, kerana berlainan ideologi, mereka hanya nampak aku ni perosak kerana menyokong kerajaan, tetapi aku peduli apa, janji hal berkaitan negara ini aku takkan buat diam.

KEPADA MELAYU JUMUD DAN MELAYU URBAN, ANDA SEMUA MESTI SERONOK SEKIRANYA NEGARA INI BEGINI BUKAN? OK, HAK ANDA LAH, TETAPI KERANA JIWA ANDA HANYA MELIHAT KEBURUKAN ORANG MACAM TIADA KEBURUKAN DIRI SENDIRI.. SEDAR-SEDARLAHPS: BILA DAH ROSAK MEREKA YANG MULA-MULA NAK HAVOKKAN BERKENAAN KEROSAKAN INI, SEMUA DAH CABUT!!

PEMILIK FACEBOOK YANG NAK MEMBERONTAK CARA EKTRIMIS DAH DI TANGKAP!!

nang bu tinang kui bo ti kui.. sekali si penghasut nak riot cara ektirmis ni penganggur rupanya, teruk tul pr ni tak bagi gaji kat mamat ni, kah kah kah kah kah... kerana niat diri binasa!!


PEMILIK FB HASUT GULING KERAJAAN DITAHAN:

Suspek pemilik akaun facebook, Asmaelz Hadzeny II yang membuat kenyataan berbaur hasutan mengajak orang ramai untuk menyertai sebuah perhimpunan untuk menggulingkan kerajaan telah ditahan hari ini, 26 Disember 2013 pada jam 11.00 pagi di Saratok, Sarawak.

Penganggur yang berusia 25 tahun itu dalam proses untuk dihantar ke Kuala Lumpur bagi membantu siasatan.

Kes akan disiasat di bawah Seksyen 124C Kanun Keseksaan iaitu cubaan melakukan sesuatu aktiviti yang menjejaskan demokrasi berparlimen.

CP DATO’ HADI HO
PENGARAH JABATAN SIASATAN JENAYAH POLIS DIRAJA MALAYSIA

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...