Ahad, 5 Januari 2014

fitnah untuk menaikkan amarah orang melayu!! sebarkan!!

fitnah dan pr berpisah tiada, aku harap mereka-mereka yang membuat fitnah ini akan di balas sebalas balasan yang paling keji untuk dirinya, aku percaya juga ini kerja si kafir laknat yang kerjanya nak rosakkan reputasi UITM.

kepada semua sila sebarkan matlumat ini, kerana cara fitnah ini dah menjadi satu hal wajib untuk mereka mencari sokongan, sialan punya pr, babi, bangsat.ps: penyebaran info fitnah ini dah menjadi bualan, dan kepada yang prihatin sebarkan ini adalah fitnah jahat dari mereka yang busuk hati dengan UITM, memang tiada kenaikan dimaklumkan!!

5 ulasan:

 1. satu persatu perkara yg berkaitan MELAYU/BUMI dikacau

  nak harap UMNO lembap
  PKR??....HAHAHA
  PAS????.....Melayu?....berjuang utk bangsa Melayu?...Assobiyah tu
  nampaknya harapan kita hanya pd biaDAPigs/MCA/GERAKAN....tp biaDAPigs mungkin yg terBAIK sbb ada Sak Mongkol n Aspan pejuang Melayu TEGAR dlm biaDAPigs....takbirrrrr!!!!

  BalasPadam
 2. Fitnah & hasad dengki - memang melayu suka, bermula dari zaman hang tuah hingga lah hari kiamat.

  BalasPadam
 3. puak-puak DAJJAL ni mana kenal dosa pahala dah, mereka dah dijamin syorga oleh pemegang kunci syorga yang tak lama lagi akan padam....

  BalasPadam
 4. umat Muhammad diakhir zaman akan menerima fitnah dajjal terbesar yang tidak pernah diterima sejak zaman nabi Adam. Adakah ini bibit2 awal kemunculan dajjal setelah hampir semua tanda kiamat kecil muncul dan paksi bumi juga telah disahkan beralih oleh NASA baru2 ini yg berkemungkinan satu hari nanti mathari akan terbit dari barat. Umat Islam segeralh bertaubat sebelum roh berada dikerongkong dan matahari terbit dari barat.

  BalasPadam
 5. Kami bekas pelajar UiTM adalah bebas dari anutan mana-mana parti politik di Malaysia ini. Kami lebih cenderung untuk menjayakan Melayu dan Bumiputra di Malaysia ini tanpa dipengaruhi oleh ahli politikus. Kebanyakan bekas pelajar yang berjaya dalam bidang masing-masing memandang politik itu hina dan hal yang teratas bagi kami ialah Tuhan bagi setiap kepercayaan.

  BalasPadam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...